Fällor.

Onsdag.
 
Vissa dagar har man inget att göra och vissa dagar har man allt att göra. Som idag.
Sov som en prinsessa i natt – igen. Börjar kroppen finna lite ro tro? Åt oboyfrykost följt av samtal. Var ett bra samtal idag. Fick svar på många frågor som jag grämt mig över. Varför, osv. Man har med sig så mycket från dåtiden. Man har liksom vant sig att tänka på ett sätt och alla tänker olika. Tankar är just tankar, och ingenting annat! Och de där tankarna ska man lära sig att kontrollera. För det går, om man är villig att prova!
 
Jag har många tankefällor, precis som ni. Alla är känsliga för olika saker. Fällor. Vi alla har med oss olika i bagaget. Upplever saker olika och tänker på olika sätt beroende på vad vi är vana vid. Det är händelser som har påverkat oss. Små som stora saker. Det behöver inte vara någon specifik sak som har hänt. Jag har helt enkelt bara hamnat i fel tankebanor, hela livet. Kan vara positiv i många lägen. Men när det gäller hur jag ser på mig så lyckas jag alltid vända det till det dåliga. Men nu är det dags att lära sig att koppla om hjärnan. Jag tror att alla ser på mig, precis som jag ser på mig själv. Men ärligt talat; Det säger sig ju sig själv att alla inte kan tänka som mig? Och tur är väl det.
 
 
Babbel och babbel. Mår bra idag också! Tankspridd, men glad. Lever vidare på gårdagen. Satan vad detta har hjälpt mig på traven. :) Precis haft mindfullness och snart är det lunch. Och efter lunch ska jag ha taktil. Så skönt! 
 
Sen får jag se vart dagen tar vägen. Ska börja planera inför nästa permis också.
Vet inte vart jag vill åka då. Blandade känslor. Hoppas ni får en fin lillördag. Kram
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0