Jag utser mig själv till...

Söndag.
 
Längesen jag hade sån där jävlig söndagsångest. Kan nog ta mig an titeln som mästare när det gäller missuppfattningar och att ha förutfattade meningar.
Orkar inte med mig själv när jag håller på sådär. Man ska bara låta det gå som det går. Glida med och inte reflektera så förbannat mycket! Men ibland är det svårt att leva som man lär, även det är jag ett levande bevis på. 
 
Gått runt i min egna lilla värld denna morgonen. Tänkt, grubblat och tänkt lite till. Det är så mycket nytt som händer omkring mig just nu. Vet inte hur jag ska hantera allt! Måste börja fundera på framtiden. Även det skrämmer mig. Vill inte åka härifrån och komma hem till ingenting. Måste ha något som förgyller livet! Och så måste jag ha något/någon annan att stötta mig mot istället för ätstörningen. Vill hitta en pålitlig trygghet. En stöttepelare som man kan lita på och som håller i längden!
 
 
Horoskopet för dagen.
Det ser för närvarande ut som om du kommer att få vara med om en kritisk situation.
Det gäller att du inte förstorar upp det hela. Om du reagerar lugn och värdigt till allt som verkar störande eller de negativa känslor som skapas, kommer denna kritiska situation försvinna utan att ha orsakat någon skada.
Det är nu av betydelse att du vårdar din hälsa ordentligt. 
 
Behövde höra alla dessa ord idag. När jag väl är igång så kan jag utse mig själv som mästare på att göra en höna av en fjäder också. Dubbelsuck! Tänker sluta grubbla nu.
Dags att sysselsätta fingrarna med pyssel och foto. Kram och hoppas er dag blir fin. 


Kommentarer
Dedde

Hur vacker är inte du då?! Och bröst har du fått, inte dåligt!! Detta bådar gott!! ;) <<3

2013-08-18 @ 11:36:18
URL: http://deds.blogg.se
Anonym

Jag har tjatar sönder på dig om den här himla horoskop appen, men jag hittar inte rätt! De jag hittar är fruktansvärt dåliga!! Skulle inte du kunna vara en ängel och lägga upp en bild på hur appen ser ut? :)

Svar: Haha har du inte hittat den än? det är en lila symbol. Nån stjärna. :)
Cecilia

2013-08-18 @ 12:09:34
Em

kommer du fortsätta jobba sen när du har avslutat behandlingen, eller har du andra planer?

Svar: Ingen som helst aning. Haha. Det hänger över mig lite.. får ta mig en funderare snart.
Cecilia

2013-08-18 @ 14:11:00
Thej

Har du också ganska stora bröst i förhållande till övriga kroppen? Det har har jag, tacksamt ;)

2013-08-18 @ 15:31:39
URL: http://thejen.blogg.se
emilia

Haha hjälp, känner redan innan jag skriver detta att det kommer låta konstigt.. men du är så sjukligt snygg! Verkligen vacker. Jag har oxå anorexi och jobbar mig igenom skiten, dock utan blogg, och följer din flera gånger i veckabmn, och har gjort det länge. Så jag vet hur tröttsamt det är att höra alla utbrista att "wow, du ser så mycket gladare ut" när man på insidan kanske har ett helvete, men ändå. Du ser så mycket yngre och finare ut nu än för några månader sen. Tror du kommer klara detta, och jag med. Keep it up. Kram!

2013-08-18 @ 16:57:28
URL: http://pezone.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0