Måndag. Denna måndag.

Måndag.
 
Blev väckt på värsta tänkbara sätt i morses. Huh. Tänkte att "Nu kan det bara bli bättre".
Och ändå blev det sämre
 
Får ingenting att gå ihop just nu. Är detta verkligen normalt? Det skrämmer ju skiten ur mig för tusan.
Är glad att jag har kvar en del fjärilar som håller mig på banan. 
Annars hade jag trillat för längesen. 
 
Går in på min nionde vecka nu. Ja, nionde. Det är redan höstluft utomhus. Kall och klar. Lite smått deprimerande kan tyckas. Men jag tycker ändå om hösten på något vis. Rätt kravlös! Fast föresten, det är ju fortfarande början på Augusti. Så lite sommar finns nog kvar ett par veckor till. 
 
Syskonkärlek
 
Fick några mysiga timmar med familjen igår. Fick ett helt lass med pärlor och pyssel. Så nu har jag så det räcker...tja...i några dagar åtminstånde! 
Ligger med nålar i öronen nu. Välbehövligt en dag som den här. Vill bara att den här dagen bli dåtid snart. Ska snart träffa sjukgymnasten också. Och sen är det mindfullness innan det vankas lunch. 
 
Hoppas på att få yttligare lite mer frihet den här veckan. Får ta på mig hundögnen!
Ha en bra dag. Kram
 


Kommentarer
Ida

Håll hårt i fjärilarna! Fasen, du har kommit en bra bit, du kämpar på som en blådåre. Hela din värld kastas ju om precis hela tiden, i 9 veckor har du kastats runt i en helt obekant vardag! Det kommer klarna! Det kommer ta tid men det kommer bli tryggare och klarare! Det måste det bli! Ventilera så mkt du bara kan med Personal runt om dig, både om de som händer i kropp o knopp, men oxå sådant som är utanför dig som du inte får ihop-ja allt! Är det ngt som inte är som det ska eller ngt som inte är "normalt", då kommer de att märka det, de kommer att hjälpa dig att hamna på "normal" igen, vad det nu är som händer.

Tjat tjat tjat, ja vet! Och du vet de redan ändå, men, ändå vill ja tjata lite om det; ge inte upp! Du gör ett bra jobb! Det är härifrån och framåt som gäller-ditt liv, din framtid! Tar de en månad,2,5,20 månader-so what?!?? Satsa nu så du kan leva sen!

Och, skicka Höstluften hit om du inte vill ha den! Här är varmt o kvavt o jag vill inget hellre än att ha lite högre luft som går att andas i ;)

Och, som sagt, håll hårt i alla de fjärilar som finns! Och ser du dig omkring finns de olika sortes fjärilar runt omkring dig, vackra och helt fantastiska på sina olika sätt!

Jag tror på dig-stora stora kramar

2013-08-05 @ 11:53:34
URL: http://Skeptisk.blogg.se
A.

Alltså herregud vad fin du är. Måste bara säga det. Åh, kämpa-kämpa-kämpa! Tusen kramar!

2013-08-07 @ 18:37:20
URL: http://merlangtanankarlek.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0