Öppna ögonen.

Försöker blunda och försöker att vara vaken.
Ser, men ändå inte! Vill inte se.
 
Ny vecka. Vilken vecka går jag in på nu? Elfte, tror jag. Ska försöka flirta till mig lite mer utevistelse nu. Det är jag fanimej mer än värd. Och jag vet att jag klarar det utan komplikationer. Står fast vid mitt mål och vägrar att vackla mer. Tycks liksom bli vän med mig själv mer för varje dag som går. 
Man lär sig att acceptera och man lär sig att uppskatta. Det må vara svårt. Men matar man bara in det där i sitt huvud varje dag så ska man nog kunna bli övertalad av sig själv så småningom. 
 
 
Vad som händer idag återstår att se. Händer lite saker omkring mig. Folk flyttar och folk kommer. I morgon kommer i allafall min syster hit som åker förbi med sitt flyttlass. Kommer att ha henne när mig i höst! Blir himla mysigt. Längtar tills jag också får ta mitt pick och pack och flytta till något fint ställe. 
 
 
Har börjat fundera på vart jag ska ta vägen när jag är klar, done och finito här. Plugga? Jobba? Flytta? Slappa? Har alla möjligheter till att göra vad tusan jag vill. Inte den lättaste frågan faktiskt. 
Totalvägrar att bara komma hem och sätta mig i soffan, om ni förstår. Måste ha någon/något som tar upp mina dagar och fyller dem med liv. 
 
Nåväl. Hoppas ni får en bra start på veckan! Kram
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0