Regn och...regn.

Tisdag.
 
Lät som någon stod och sköt med pistol utanför fönstret förut.
Men det var bara åskan som var och hälsade på! Blixten måste slagit ner på trädgården utanför.
 
En perfekt dag för pyssel och film idag med andra ord. Tagit hit min Twix-box som innehåller över femhundra filmer plus alla serier man kan tänka sig. Ja, men då har vi att göra framöver! Haha. Såg på en Oväntad vänskap i går kväll. Tycker den är mysig! Är trött idag. Lugn och trött! Ganska skön känsla faktiskt. "I födet", som man så fint säger. Bara hänger mer. 
 
Väntar fortfarande på mina sju paket med pysselpaket ska komma. 
Men tills dess så har jag så det räcker. Räcker och blir över, till och med. 
 
Förmiddagspyssel
 
Ja, så trött och sliten är jag idag. Det får vara okej! Ska träffa min "nya" behandlare idag. Yttligare en ny med andra ord. Men jag tror att vi kommer komma riktigt bra överens. Känns så redan nu! Ska bli spännande att få jobba med någon annan ett tag. Kanske ger det mig lite andra insynsvinklar och nya sätt att jobba på! 
 
Ska även redovisa collagen idag. Ni kan få se mitt lite senare om ni vill.
Nu är det snart lunch. Kram
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Pyssel kan man väl aldrig få för mkt av?! ;)
Ja skulle dock behöva få tillbaka lite inspiration (har dock fått lite inspiration o beställt lite nya pärlor i glada färger efter att ha sett dina fina armband! Ja har massa pärlor men inga "roliga", så kanske lite nya gör susen?;) ) och fantasi!

Hoppas de funkar bra med nya behandlaren! Är du så att du har lättare för att prata med en man eller en kvinna? Eller spelar det ingen roll? Givetvis har det ju mer med personen att göra, men ser bara på mig själv att ja alltid haft väldigt mkt lättare att "funka" med kvinnor än män, även om ja faktiskt genom åren stött på en del män som de bara funkat med sådär direkt.
Ja bara tänkte, eftersom att när man kommer till en behandling är det ju inte alltid så lätt att påverka det där själv, vem som blir behandlare. Men de är ju ändå någon som kommer ha en viktig roll för en. Kan tycka det är synd att du fått byta så många ggr! Samtidigt kan ja hålla med i det du skriver, kan va positivt med andra synvinklar o så. Det viktiga är ju ändå att man strävar åt samma håll, har samma mål!

Slutsvammlat från mig! :) ha det bra! Kram

2013-08-06 @ 14:29:25
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Kajsa

Guuuuud va himla fin du är!! Det va längesen jag tittade in och kom o tänka på din blogg. Va duktig du är som kämpar på. Det måste vara tufft men det syns på din utsida att det går åt rätt håll. Hoppas det känns så inombords med! Livet är så underbart:) Stor kram

2013-08-06 @ 15:38:20
URL: http://namsi.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0