Söndag.

Söndag

Startade dagen med grötfrukost och att slurpa n-dryck. Kommer tyvärr aldrig, verkligen aldrig att vänja mig vid dom där. Det kanske går lättare, men det går fortfarande inte lätt. 
Försöker se de positiva fördelar de ger. Men nah... det är väl bara dricka och svälja. Kommer ju inte behöva dom i all evighet heller. Och det tackar vi för. 
 
Superfin dag här. Trots det blev jag på städhumör och har städat hela morgonen. Ska iväg efter fikat med famijen som kommer förbi en sväng. 
Annars? Ska jag vara ärlig så vet jag inte. Vet ingenting. Känner en massa och känner ingenting. Vill saker, men gör dom inte. Vill inte saker, men gör det ändå. 
 
Ja, ni vet! Man tänker typ i efterhand. Vill kunna känna och tänka nu. Då det verkligen behövs! Svårt att ta del av allt som händer. Orkar varken vara med eller se på. Och det är precis då jag stänger av hela tankeverksamheten. Vill ju vara med på banan så jag inte får en chock på mållinjen och springer tillbaka hela loppet igen. 
 
 
Horoskop.
 
De svårigheter du behöver övervinna under din livsresa tornar upp sig nu.
Du behöver tänka länge och noga på vilka problem som är aktuella
och vilka som verkligen är värda att du lägger ner all din kraft på att lösa.
Med den bakgrunden i åtanke i åtanke kan felberäkningar leda till hälsoproblem. 
 
Nåja. Fika väntar. Kram. 


Kommentarer
Anonym

Man ska aldrig säga aldrig!

Svar: Haha du har nog rätt.
Cecilia

2013-08-04 @ 16:49:58
anonym

Positivt med n-r-d; de är kompletta med alla vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som kroppen behöver. De ger klarare tankar, bättre koncentration och bygger upp kroppens organ som behöver repareras efter svält. De ger en "snygg" viktuppgång dvs en jämn sådan. De minskar risken att hamna i hetsätning. Tänk på det!

Svar: Tack. Behövde bli påmind om det!
Cecilia

2013-08-04 @ 22:44:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0