11 februari

Det konstanta ätandet fortsatte även igår. Sjuk och egentligen inte speciellt hungrig – bara sugen. Rörde mig inte ur fläcken och tuggade i mig betydligt mycket mer mat än de omkring mig. La mig med mättnaden upp i halsen och kände att det hade blivit lite mycket under dagen. Ångest nu då? Inte nödvändigtvis. Bara lite för mätt. Men insåg snabbt att jag behöver känna den där konstanta mättnaden, dygnet runt för att det ska hända något som sagt. En vanesak helt enkelt. Och jag tycker om att vara mätt, men då i lagom mängd. 
 
Dagens goda frukost.
 
Jag lyckades bota suget igår ikväll men redan i morses var det tillbaka. Chokladröra toppat med en väldans massa müsli + äpplechips i mängder, två knäcken & en överdos av vaniljte. Lagom mätt och belåten! 
 
Veckostart och min ledighet fortsätter ett bra tag till. Hoppas ni får en fin måndag. Kram!


Kommentarer
Elin

Härligt att du är sugen på något iallafall :) får hoppas att kroppen tar väl hand om det och att du snart blir frisk! Kram'

2013-02-11 @ 13:34:43
Caroline

Något min mamma brukar slänga i ansiktet på mig när jag säger att jag är mätt, -drick inte så mycket te då!
Vart har det två mjuka bröden tagit vägen? Tycker det blir mycket mindre nu. Ett mjukt = två hårda.
Backa inte! Puss

2013-02-11 @ 20:47:22
URL: http://carro6.blogspot.com
A

Håller med föregående talare... Vill dessutom lägga till att paltknäckebröd är superbra MEN innehåller färre kcal/bröd än en skiva vanligt knäckebröd tyvärr =/ ät två skivor vanligt och smula ner en skiva paltknäcke i yoghurten det brukar jag göra :)
Jag känner igen mig i allt du skriver för jag är också där, precis just nu, och jag vet att jag lurar mig själv ibland, t.ex med att ta 2 paltknäcke istället för mjuk smörgås eller motsvarande i knäckebröd..

Jag tar åt mig mycket av allt det kloka du skriver, visa att du kan leva som du lär så du kan leva resten av livet! Du ÄR klok och du har viljan att klara det!
Stor kram

2013-02-11 @ 22:38:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0