24 Februari

Dagshoroskop - söndag 24 februari

Dagen är som gjord för att mysa hemma utan stress. Det kan vara läge att äta lite lyxigare, eller skämma bort dig själv och dina närmaste på något annat sätt.

Big time. Ska ladda upp inför veckan. Om jag drömmer om mackor, menyer och pipande ugnar redan nu. Ja, då undrar jag hur nätterna i veckan kommer bli. Märker verkligen att min kropp inte riktigt är redo för allt vad livet har att erbjuda ännu. Men muskelbyggnaden är på ingång ska ni veta. Likaså friheten. 

Armmusklerna är som två urvridna trasor sen igår. Träningsvärk och jag älskar det. Inte ofta jag får känna på den där känslan nu för tiden. Längtar tills jag får vrida ur alla kroppens muskler på riktigt. Så länge får jag nöja mig med träningsvärk från tunga lyft på jobbet.

Skräms inte över jobbtiderna som jag trodde att jag skulle göra. De är inte alls som jag är van vid men så länge jag får planera lite i förväg så är jag duktig på att anpassa mig. Precis som det ska vara helt enkelt. 
 
Söndag och vila. Ska äta laxmiddag med potatis och auberginegratäng. En söndag i min smak.
 
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0