Att längta efter en ny period.

Hälsa
Blundar du nu för de små problemen, kan det lätt uppstå större.
Tecken på ohälsa och sjukdom bör du ta på större allvar.
 
Utpumpad på energi. Det visade sig att jag hade feber igår när jag kom hem från jobbet. Inte konstigt att måendet inte var på topp. Fortfarande trött och seg idag, men bättre än igår. Jobb ikväll igen och sen har jag tid att ta igen mig i två dagar. Ska lyssna på kroppens signaler idag fram tills jag börjar jobba, vilket innebär mat, power nap och film. 
 
Vet liksom inte vart min inspiration har tagit vägen. Känner mig tom på inspiration gällande allt. Jag menar, sen när föreslår jag att vi kan äta rester på en helg. Skämt å sido. Inget fel med det, men på helgen när jag har tid och alla är hemma så brukar jag vilja lyxa till det lite. Orkar liksom inte engagera mig i något. Skjuter upp alla möjliga viktiga saker. Orkar inte ta tag i varken mig, fritiden eller företaget. Låter bara tiden gå. 
 
 
Dålig dag, inte ett dåligt liv. Hoppas på att jag kommer in i en period där det sprutar inspiration och energi ur öronen på mig snart istället. Ingenting varar som sagt för evigt och speciellt inte dåliga saker. Att påverka det man kan påverka helt enkelt. Vända negativt till positivt. Något jag vart väldigt duktig på tidigare, men nu kanske sanningen har kommit fram och det kanske helt enkelt inte går att blunda för det längre. Kanske måste jag komma in i en liten dystrare period för att inse vad man går miste om. 
 
Hoppas ni har en fin söndag. Puss


Kommentarer
Elin

Tur att man ibland behöver vara lite på botten för att kunna ta sig upp till toppen! Ibland får man känna sig sådär, men det blir bättre som tur är!

Hoppas du gör det bästa du kan av söndagen! Kram!

2013-02-03 @ 14:35:51
Nettan

Vart hittar du dessa med horoskopen? skulle vilja kolla min :D

2013-02-03 @ 14:41:06
Maja

Men om du hade feber igår är det nog inte så konstigt att inspirationen och orken inte riktigt är där. Alla blir "tomma" när hälsan inte är på topp.
Kram!

2013-02-03 @ 14:45:29
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0