Bananmacka

En gammal favorit som är här för att stanna – igen. Varför sjutton slutade jag med dessa goingar? (Knastankar). Yttligare en sak att bocka av. Tycker dock inte om att äta banan bara som den är. Antingen ska den vara på mackan, i smoothien eller i köttgrytan. Banan med choklad i ugn fungerar det med dock.. Just sayin. 
 
Variation två dagar i rad. Vad händer egentligen? Sugen på lite andra smaker antar jag. Nog för att jag inte har tröttnat på min storfavorit, men lite variation skadar ju aldrig. Vill ju inte riskera att tröttna helt, menar jag. 
 
 
Banan/keso+havssalt & banan/keso+kanel. (Och en hejdundrande god yoghurtskål) Vilka kombinationer hörrni. Trodde jag skulle vara nöjd efter detta. Och till en början nöjde jag mig såhär. Men sen tänkte jag om. Är magen inte nöjd så har den heller inte fått tillräckligt. Så det fick bli en omgång till – av allt, typ.
För att dessa goingar ska vara fulländade krävs dock ost eller ännu hellre – salami också. Det får bli nästa gång i istället. För ja, en nästa gång lär det bli. 
 
Hoppas ni har en fin dag. Puss
 


Kommentarer

Jag vet att du kämpar, å att du nu börjar med framsteg M E N försök ha på något på smörgåsen! Typ, jordnötssmör, VANLIGT smör, messmör, mjukost, för man behöver få i sig fett också + att det blir GODARE. jag äter själv väldigt likt dig så sett, älskar knäckebröd meen jag smetar på en jävla lager med diverse klet.

Svar: Jag är egentligen inte rädd för fett. (Eller..?). Hur som så får jag i allafall i mig fett om dagarna i bra mängd. Fet fisk (äter lax flera gånger i veckan), nötter två gånger om dagen osv.. Men det är det där "rena, synliga" som fortfarande tar emot lite. Men jag ska köpa hem lite mjukost tänkte jag. Alltid något. :) Går du i behandling eller liknande?
Cecilia

2013-02-20 @ 17:50:30

jo men... förstå mig rätt nu. det e skillnad på aokado,´nötter fett VS fett ifrån typ smör, mejeriprodukter. hormonerna behöver sån typ av fett med. sen e ju nötter å avokado, grönsak/frukt, jag äter själv också nötter + 1 avokado om dagen. men jag äter smör och så vidare med. inga lightprodukter.
nej jag går ej på behandling, mår bra och inga ätstörningar längre :) väntar bara på mensen ska lockas fram nu.

föresten, släng gärna iväg ett privat mejl till mig om du vill. vore skoj å träffas nån dag då jag bor ju i borås + ääälskar alingsås, vore skoj med ny kontakt. stöttar dig gärna också eller om du bara vill snacka skit!

2013-02-20 @ 19:21:21
Anonym

snälla fina Cecilia, ÖPPNA ÖGONEN! Du måste börja förändra! Jag känner inte dig, men det känns som att jag gör det genom att bara läsa vad du skriver o vad du lägger upp för bilder. När du gjorde den här frukosten t ex: "Eftersom jag har banan på mina knäckemackor måste jag kompensera o ta en mindre skål med mindre yoghurt o mindre flingor i".
Du intalar dig hela tiden att du inser massa saker o att du hela tiden för framsteg - vilket du säkert gör, MEN det är pyttesmå 'fästingsteg'..

Bryr mig bara om dig!

Svar: Jag har mina ögon vidöppna! Frukosten var precis lika stor som den jag brukar ha. :) Ingen kompensation någonstans. Lägger inte upp bilder på ALLT jag äter.
Cecilia

2013-02-21 @ 16:53:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0