Det blir då aldrig som man tänkt sig..

...och jag som var rädd för att mattiderna skulle bli knasiga idag. Men vilka mattider undrar jag då? Är tokhungrig. Lunch, mellanmål..tss. Idag har maten fått anpassa sig efter livet och inte tvärtom. Det kan jag vara den första att skriva under på. Känns sådär, men vad ska man göra. (Kompensera upp, såklart)
Vart på jobbet sedan tio i morses och sprungit runt. Har fått lära oss det mesta från grunden idag. Mycket att ta in och min hjärna är överbelastad. Bakat kakor varvat med mackor samt preppat allt som behöver göras varje dag. Riktigt roligt har det vart och jag känner att detta kommer passa mig!
 
Är med från början på öppningsdagen på måndag och sedan väntar några goa tolvtimmars-pass nästa vecka. Men i morgon är jag ledig och ska soooova och äta hela dagen. Lite uppladdning kan behövas. Men nu ikväll väntar släktkalas. Huh, jag som hade velat gå till sängs redan nu. 
 
(Vad vi har sysslat med hela dagen lång)
 
Är lite rädd att maten kommer komma skymundan den kommande tiden. Vill inte att det ska bli så då jag vet att det borde vara prio ett. Snarare – jag vill att det ska vara prio ett. Samtidigt går det inte att jag låter tider och sådant trams ta över verkliga livet. Så vad gör man undrar jag.. 
 
Nåväl. Nu kurrar magen. Dags för påfyllning och sedan bli det kalastajm. Ha en fin kväll. Puss & Kram
 
 


Kommentarer
Anna

Vart är det du har börjat jobba nånstans? :)

2013-02-23 @ 18:48:36
URL: http://aannabelle.blogg.se
Sara

Rätta takter, hur många andra inrättar sina liv efter sina matrutiner... Men det är lättare sagt än gjort. Vet att det stressar mig enormt mycket när mina matrutiner eller tider störts. Det blir mycket svårare att veta vad man ska äta för att få ihop det rätt vid slutet av dagen...
Kramar

2013-02-24 @ 10:03:04
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0