Fin Måndag.

Tänk vad ens mående kan hoppa upp och ned under samma dag. Från pepp till depp för att sedan återgå till pepp – igen. Åkte in till stan och kom på bättre tankar. Åt lunch med en fin vän och avslutade med fika på ett mysigt café. Hon tyckte att jag verkade piggare. Även ifall jag inte känner mig speciellt mycket piggare än tidigare så är jag i allafall glad att det ser ut så! Men med tanke på vilken process det försiggår inuti kroppen så vore det nästan konstigt om jag kände mig pigg. När den väl är färdigreparerad så kommer jag nog ha mer ork än någonsin tror jag!
 
 
De ringde från de nya jobbet förut och i helgen ska vi gå runt på stan hela dagen och dela ut små smakrprov på olika "Subs". Ska bli så kul att vara med redan från start! Har faktiskt inte ätit på Subway speciellt många gånger men det lär det nog bli ändring på. De få gångerna jag har ätit där så har det blivit en tonfisksub med currydressing. Udda kombo, men ack så god! Ska bli skönt att slippa ta med mat till jobbet varje dag i framtiden. Nu kommer jag istället kunna äta maten som finns där (nåja, inte varje dag). Känns som detta är mat som faller mig lite bättre i smaken jämfört med maten på förra jobbet menar jag. 
 
Veckostart som sagt. En rätt bra sådan! Har en lugn vecka framför mig och sedan är allt i full gång igen. Kommer nog bli mycket det första månaden på jobbet. Innan man har lärt sig allt osv. Men det ska jag nog klara av tror jag! 
 
Hoppas ni har haft en fin måndag. Puss & Kram


Kommentarer
Mia Olsen

Har aldrig aldrig ätit på Subbe, dem har ju knappt något vegetariskt! Och sen dressingarna innehåller nästan alltid någon form av ägg eller mjölk så för en vegan så går det ju också bort :(
Tur att jag aldrig äter ute då haha. Fast hade varit kul att testa.. :)

2013-02-18 @ 20:49:39
URL: http://marslammet.blogg.se
Linda

Hoppas att allt e väl med dig, jag har sån värk i hela kroppen...kram Linda /alingsås/

Svar: Hej, allt är bra! Usch då. varför detta? Kram
Cecilia

2013-02-19 @ 08:06:18
Linda

Brister i kroppen sa dom...har skickat email o kort på mig..kramiz Linda

2013-02-19 @ 10:43:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0