Första dagen & framsteg.

Öppningsdag och första riktiga dagen på jobbet. Pjuuuh. Sa jag inte att jag skulle sitta utmattad i soffan, så säg? Inte mycket till krafter kvar må jag säga. Men oj mina vänner, idag har jag gjort framsteg!
För det första tycker jag att jag jobbade på bra med tanke på att det var första dagen. Har lätt för att kräva lite för mycket av mig själv ibland och vill alltid prestera på topp. (Rätt självklart, men ändå). Vi är inte mer än mänskliga och man ska tillåta sig själv att ta ner axlarna ibland. Hur som – klapp på axeln till mig själv.
 
Andra klappen på axeln ger jag mig själv för att jag inte har låtit maten styra mig ett endaste skvatt i dag. Nog för att det inte blev mycket tid över till maten men jag har ändå ätit två mer mål än jag brukar idag och klockan är bara fem. Inte färdigmatad än på långa vägar med andra ord.. Kurrar magen så behöver magen mat, så enkelt är det! Och tacka tusan för att jag vågar lyssna. Annars hade jag aldrig orkat med veckan som väntar. Långa pass och man springer runt som en iller mest hela tiden. Krävs mycket för att hålla orken på topp! (Något jag dock inte tycks ha lyckats speciellt bra med..)
 
Tiderna; Helknasiga. Inte alls vad jag är van vid. Spelade det någon roll? Självfallet inte. Lite ovant men inget mer med det. Men något jag fortfarande ogillar är när man behöver kasta i sig maten. Har knappt hunnit känna smakerna idag.. Något jag har fått vänja mig vid men fortfarande inte tycker om. "Mat är bränsle, mat är bränsle".
 
Ska njuta av en lugn, god och stor kvällsfika iallafall. I säng tidigt och i morgon är det på´t igen. Hoppas ni har haft en fin veckostart kära ni. Puss & Kram 


Kommentarer
Caroline

Bara kvällsfika? Ingen middag?

2013-02-25 @ 17:21:02
URL: http://carro6.blogspot.com
Mia Olsen

Heja dig! Fortsätt öka på maten så kommer du klara av det här jobbet galant ju för tusan, heja heja heja!

2013-02-25 @ 22:36:27
URL: http://marslammet.blogg.se
Anonym

Så himla bra du är! Fortsätt kämpa!

Svar: Tack. Självklart!! :)
Cecilia

2013-02-25 @ 23:46:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0