Gott från veckorna som gått.

Från veckorna som passerat. Mycket gott som hamnat i magen. Allt från sushi, husman, frukostmat och lax till havreplättar och grötlyx. Det hade vart roligare att fota mat om jag var duktigare på att variera mig en aning. Mina album innehåller mest foton på samma saker, vecka efter vecka. Tur att jag åtminstånde varierar tallrik emellanåt så det ser lite nytt ut åtminstånde. ;) 
 
 
...Nu blev jag hungrig. Dags för matpaus. 
 


Kommentarer
emma

Hur många bitar sushi beställer du?

Svar: Beror på vilket ställe jag går till! :) Varierar, men oftast 8-9. :) Beror på storlek osv! Dudå?
Cecilia

2013-02-21 @ 20:03:22
Sophia

Din mat ser ALLTID så super god ut! Man blir så hungrig av att se dina matbilder ^^ Bilder är också otroligt fina!
Kramar <3

2013-02-21 @ 22:09:43
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Elin

Åh, önskar jag hade lite matlust som den sjukisen jag är. Det är dåligt med mat som stoppas in i foderluckan nu. Eller mat får jag ju i mig, men det smakar ju inte så gott. Tur det finns knäckebröd (testa sempers glutenfria grovknäcke och lantknäcke. De är gudomligt goda med smör på!!!!), apelsiner och cola light (tyvärr en last!) som alltid levererar det bästa!

Men tackar för inspirationen och skickar största kramen till dig! <3

Svar: Först och främst – krya på dig!! Hatar att vara sjuk och inte känna någon smak på det man äter. Dötrist. (Passa på att äta nyttig och Äcklig mat) ;) Jag smakade på glutenfritt surdegsknäcke idag. Vetetusan vilket märke det var men det smakade faaantastiskt. Är du själv glutenintolerant?
Haha, du är nog inte värre än mig. Dricker tokmycket cola och borde gå avvänjningskurs. ;) Men det är ju så gott...

Krya på dig och kram tillbaka <3
Cecilia

2013-02-21 @ 22:42:08
Elin

Tack, jag gör mitt bästa för att bli frisk fort som tusan!!! Nej jag är inte glutenintolerant, men trodde att jag var det. Så när jag trodde att jag var det så fastnade jag för de knäckebröden och jag tyckte att de var mycket godare än "vanligare". Tror att det är majsmjölet som gör att jag tycker om det så mycket ;)
Usch ja, colan är hemskt god!

2013-02-22 @ 08:16:22
Sara

Vad din mat ser god ut, blir inspirerad av att testa laga lite ny mat. Är lätt att falla in i rutiner och äta samma mat. För min del är det nog en del trygghet och att jag inte kommer på något nytt. Har som mål att prova ett helt nytt recept en kväll i veckan. Dels för variation och för att utmana mig lite :).
Kramar

2013-02-22 @ 12:07:24
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0