Kärlek i miniformat!

 
Tänkt vad mycket kärlek ett litet djur kan ge. Och han får minst lika mycket tillbaka. Han sover på mitt bröst varje natt och kommer när man kallar på honom. Minst sagt en väluppfostrad gosse! Bra jobb av lilla mig må jag säga. Har alltid velat skaffa hund med har blivit rejält nedröstad på den punkten. Och får man sig ingen liten hund så får man "skapa" sig sin egna istället. 
Hade dock hoppats på att kattmamman (som också bor i huset) skulle klämma ut lite flickor istället. Hade så gärna velat ha en katt vid namn Molly. Men då hon envisades med att klämma ut tre gossar istället så fick et bli Petter. Fungerar det med! Istället har jag bestämt mig för att döpa min dotter till Molly istället. Haha.
 
Nyfödda och goa.
 
Hade kaniner varje sommar när vi var mindre. Men det var alltid något som hände, varje sommar. De envisades alltid med att fara till himmelen de stackars små liven. En blev förlamad, en uppäten och en rymde. Och kom inte och säg något annat än att namn som Blomperuk, Blå och Kongo är väl utvalda namn på tre små kaniner? Nädu, tacka vet jag Molly..
 
Har ni några små krabater till djur hemma tro?
 


Kommentarer
Genus

Oj vad söta de är,och ni två tillsammans :-)
Här har vi haft tre katter, men tyvärr så fick vi ta avsked av dem, en efter en.
Jag tycker det är så svårt att missa dem efter typ femton år, och det var jobbigt att se hunden som sökte efter sin kattvän i veckor!

Så även om vi drömmer om en katt här hemma så har det inte blivit hittills.
Så jag blir nästan avundsjuk på din underbara gosse!Ta hand om er!
Hälsningar/Genus

2013-02-02 @ 21:36:33
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
vonskareng

två vovvsisar och en papegoja - mina bebisar!! och en fet gammal katt... men jag räknar mig inte som ägare till henne längre! "gett bort" henne till mammsi ;)

2013-02-03 @ 14:13:01
URL: http://vonskareng.blogg.se
L

ja, djur är verkligen underbara och ger villkorslös kärlek!
jag har en hund som jag älskar överallt annat och han älskar mig precis som jag är och har alltid funnits för mig! <3

2013-02-03 @ 21:31:27
URL: http://linatica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0