Motivation!

Ibland är det svårt att hitta motivationen. När man har saker och ting som känns tunga framför sig så kan det ibland vara lätt att man skjuter upp det. Fråga mig, jag vet! 
Livet går upp och ned. Men hur gör man egentligen för att hitta tillbaka och i bästa fall hålla fast vid den där motivationen man ibland känner?!
 
– Ge dig själv en påminnelse om att livet är kort. Klyschigt; Men lev dina dagar som om de vore de sista. Alla sekunder av ditt liv är dyrbara. Ta vara på den tid du har! 
– Lägg energi på sådant du mår bra av och lägg det andra åt sidan. Umgås med personer som lyfter upp dig och inte drar ner dig. 
– Kom ihåg alla höjdpunkter du har haft i livet. Dagar då du kände dig på topp och framförallt – motiverad. Försök att känna de där känslorna igen så kommer du återigen att känna motivation till att må sådär bra igen. 
– Gör en pepp-bok. Fyll den med fina ord om dig själv, peppande bilder och framtidsplaner. 
– Tänk ett steg längre. Vad vill jag, vart ska jag & kommer detta hålla i längden? 
– Bryt mönster och upptäck nya saker. Gör saker du inte tidigare gjort eller saker du inte trodde att du skulle klara av. Man kan om man vill!
– Fokusera på målet och tänkt på hur härligt du kommer må när du kommit dit. 
 
Det är ditt liv och i slutändan är du alltid vad du gör. 
Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0