Ramar!

Så fort jag går utanför mina trygghetsramar så smyger sig min sjuka sida fram. Den passar på så fort det för tillfälle. Var det matvalen, situationen eller tiderna som ställde till det? En salig blandning tror jag. Vet jag att det finns två alternativ där ett av dem är att jag får min mat så väntar jag hellre på det – trots att jag är hungrig. Men väntar jag på att komma hem till min mat så blir tiderna knasiga istället. Så vad väljer man? 
 
Hatar när allt blir så pass påtagligt som det blivit idag. För jag är verkligen inte den som petar och har mig i maten. Var förtusan den enda som tog om tre(!!) gånger på lunchbuffén vi åt på idag – just för att det var en situation, mat och tid som passade in i mitt "schema". Men när nästa mål skulle intas och det inte var en situation, mat och tid som passade mig, ja då hamnar jag i någon knäpp bubbla och blir inte mig själv. Känner inte igen mig själv vid de tillfällena.
 
Kanske har jag det för tryggt omkring mig. Jag borde komma utanför mina trygghetsramar oftare, för så här kan det inte bli varje gång något spontant kommer upp. Har väl mest träffat på "planerade, spontana saker" tidigare. Saker jag på något sett redan förutspått kommer komma. Det är när planer ändras och jag måste tänka om och göra ett val på direkten som hjärnan går bananas.
 
Suck. Haft en superfin dag annars!! Hade mer ork än väntat trots virus i kroppen. Stackars plånbok är väl allt jag kan säga. Haha. "Iiiiiinget onödigt" ;) 
 
Och föresten. Blev det några semlor idag tro? Puss


Kommentarer
Anonym

En semla fick agera mellis idag! Gick hur bra som helst att byta ut mitt vanliga mot en semla och gott var det! :D

2013-02-12 @ 21:43:53
Elin

Åh, önskar att jag kunde ge dig en styrkekram (i verkligheten) och viska i ditt öra att det kommer bli bra snart, de stunder som det är lite mer uppförsbacke!
Men jag kan ju inte göra det, men du vet ju själv att det kommer bli toppen snart. Ja nu tappade jag det jag skulle säga, men KRAM! Och nej, ingen semla här idag (typ bland det äckligaste som finns, enligt mig! Haha!). Hoppas på att chokladbollens dag uppmärksammas mer dock (9e maj, om jag minns rätt!?)

Svar: Va du är go! Du får skicka en cyberkram istället. Värmer minst lika mycket :)Avskyr också semlor.. haha. Chokladbollar också förvisso ;) Aldrig tyckt om det! Tacka vet jag en nybakad kanelbulle istället ;)
Cecilia

2013-02-12 @ 22:51:58
Anonym

Hade bestämt redan för en vecka sen att på ''fettisdagen'' SKA jag äta en semla och så blev det! ( även fast den inte va de godaste elr finaste som på ett cafe) så gick det! :)

Svar: Bra jobbat! :)
Cecilia

2013-02-13 @ 00:45:07

jag känner sååå väl igen allt det där. tack gode gud, har jag sn 1år tillbaka levt ett "friskt" liv, och vryr mig inte om att släpa med mat, noja över tider. dock, ser jag till å äta regelbundet, 3-4 timme. å aldrig direkt så, slavra med maten pga mensen fortfarande e borta.

men jag tror dina bekymmer försvinner med, med tiden typ. bara kämpa på.

Svar: Hoppas du har rätt!! Tack :)
Cecilia

2013-02-13 @ 06:07:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0