Resan är målet!

Så här stod det i dagens horoskop:
 
Du bör tänka på detta; resan är målet. 
 
Fy-i-fan vad det fick mig att känna lite pepp såhär på söndagskvisten. Jag har vart duktig, så duktig på att endast fokusera på målet som i mitt fall har vart slutpunkten på resan. När kroppen är i rätt skick och livet leker. Har blundat för allt som jag kommer vara tvungen att göra för att nå just slutmålet
 
Varje dag ska vara mitt mål. 
 
Ska fokusera på varje måltid som att det vore just den som skulle vara slutmålet. Ska lägga fokus på varje mål, varje dag och gå all in till 100% varje dag. Det är inte vid slutmålet som jag behöver göra jobbet utan det är just nuunder resans gång. Utan en resa så kommer jag aldrig nå dit jag vill! Så det är nu jag behöver tänka rätt och göra de rätta valen för när jag väl är framme så kommer jag inte behöva tänka på sådant trams mer. 
 
Du kan göra skillnad nu, i denna stund. Ta tag i ditt liv och fokusera på hur du vill leva ditt liv. Det börjar redan idag!
 
 


Kommentarer
Julia Jensen

Går du upp i vikt av maten du äter eller står du still?
kram

2013-02-10 @ 18:51:45
URL: http://juliajensen.se/
Daniella, fast minus 80 kilo.

Fast.. Målet har väl större betydelse än resan, i längden?

2013-02-12 @ 05:35:23
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0