Ugnsbakad Chokladgröt

Grötmänniska? Sådär. Pajmänniska? I lagom dos. Chokladmänniska? Utan tvekan. 
 
Dessa tre tillsammans och vips var jag i någon slags "chokladpajgröts-himmel".
 
Ugnsbakad gröt!
 
Ugnsbakad chokladgröt på en bädd av jordgubbar. Låter inte det inbjudande, så säg? Bra mycket bättre än vanlig havregrynsgröt. Tror att jag har ätit gröt på "fel sätt" innan, om man nu kan göra det. Med lite fix, trix och gott innehåll så kan gröt faktiskt vara riktigt gott
 
Ugnsbakad gröt – Check. Bara sisådär femton andra olika varianter to go. 


Kommentarer
Maja

Låter ju riktigt spännande! Själv älskar jag dock vanlig havregrynsgröt, finns inget bättre sätt att böra dagen på enligt mig!
Kram!

2013-02-19 @ 17:36:31
URL: http://cuilenya.blogg.se
Caroline

Recept? :D

Svar: Kommer såklart!! :)
Cecilia

2013-02-19 @ 17:42:03
anonym


1. Vad innebär kompensation för din del?
2. Hur ofta väger du dig?
3. Har du några food fears?
4. (Jag brukar äta rivna morötter, lingonsylt och vanligt påläggssmör till blodpudding:-)

Svar: 1. Man byter ut och utesluter för att "kunna" lägga till annat. Finns många olika sorters kompensation såklart.. träning osv. 2. Ca en gång i veckan.
3. Ja, tyvärr.
4. Lät gott, tack :)
Cecilia

2013-02-19 @ 19:56:47
Mia Olsen

JAG KRÄVER RECEPT PÅ DENNA GUDA SKAPELSE!

2013-02-19 @ 21:05:34
URL: http://marslammet.blogg.se
Genus

Jag håller med dig, att lägga sig med kurr i mage är inte okej! Jag är inte rädd att äta på kvällen,att det kan kännas jobbigt menar jag att det tar emot att gå upp sent på kvällen när man redan somnat bara för att käka, då jag ändå går upp tidigt kl.5 varje dag och ofta får sömnproblem pga krånglig mage. Men allt går att ordna! Ha en fin dag!

2013-02-20 @ 08:34:21
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0