Yttligare några beslut.

Nu så hörni. Nu börjar det hända saker omkring mig. Det är även nu stressen och och beslutsångesten sätter in och är skyhög. Och det kommer den att vara tills jag har bestämt mig.
Har fått erbjudande om en riktigt rolig sak. Allt är egentligen klart – om jag bara vill. Men vill jag, vågar jag? Min vardag har rutiner i dagsläget och tackar jag nu ja till detta så är jag så förbannat rädd att alla rutiner jag byggt upp kommer att gå i krasch. 
Men samtidigt är det kanske det jag behöver? Massa nytt som kommer in och ruskar om i min vardag. Mina rutiner kanske fungerar i dagsläget. Men de kanske fungerar just för att de känns trygga för ätstörningen, om ni förstår? Kanske borde jag skaffa mig nya rutiner för att kunna få en nystart. Något som känns annorlunda redan från start. Förmodligen hade det bara vart bra. Annars kommer jag fortsätta min vardag som den sett ut det senaste året och vart har det tagit mig? Framåt förvisso, min inte tillräckligt långt fram. 
De tider och rutiner jag har i dagsläget kanske jag tycker fungerar bra, då de känns trygga. Men samtidigt, vad är tryggt? Kanske är det en "falsk" trygghet, för att jag ska få det på mina villkor. 
 
Åh, sådant här är inte bra för mina nerver. Jag ska åka iväg och träffa henne i morgon igen och gå igenom lite mer saker och berätta lite mer om mig och min livssituation. För är det något jag har lärt mig så är det att vara öppen redan från början. Redan då är det många stenar som släpps från axlarna. Så jag har tills i morgon på mig att fundera. 
 
Nu ska jag sluta göra er nyfikna och tala i gåtor. Berättar mer i morgon när jag verkligen har bestämt mig. Nu är det nämligen dags för frukost och sedan ska jag åka till jobbet. Sov föresten gudagott i natt. Vet inte när det hände senast. Trodde jag skulle drömma om alla dessa beslut, men icke. Istället somnade jag och vaknade inte förens det var dags att kliva upp. Vet inte när det hände senast faktiskt!! Hoppas jag har mycket energi idag med andra ord :) 
 
Frukostdags <3
 
Hoppas att ni får en mysig Onsdag. Snö och grejer. Det tycker vi dock inte om, alls. Tur att jag jobbar inomhus ;) Hörs sen. Puss
 


Kommentarer
Elin

Tycker att du ska våga testa det nya (okända!), det kan ju bli en nystart som faktiskt kan göra dig ännu bättre! Jag förstår din tveksamhet, när man har sina rutiner som är bra och som man trivs med, så ska man riva upp det! Men om du kör på det nya, så kommer det gå bra!!! :) kram

Svar: Jag hoppas verkligen på att det kan bli en nystart!! :) Håller mina små tummar och slänger mig ut för ett lite okänt stup :) Kram!
Cecilia

2013-02-06 @ 11:49:23
Mia Olsen

sv:
På chokladgröten menar du nu eller vilken hihi?
Bara skriv vilken du menar (är lite trög hehe) så langar jag recept diiiiirekt!
Om du syftar på chokladgrötarna(?) på instagram, så är där två varianter, en "rawfood" inspirerad (skiitgod) och en "vanlig" gröt (lika skit god den med!)
kramar

2013-02-06 @ 13:24:01
URL: http://marslammet.blogg.se
isa

spännnade! Ser fram emot att få höra vad du har för bus på gång ;)

2013-02-06 @ 15:25:21
URL: http://cookiedough.spotlife.se
J

Nyfiken som bara den! Fundera på om du vill göra detta alltså Cecilia och är det äs som hindrar dig så ge den fingret och kör! Låt inte rädslan och äs stå i vägen för dina drömmar tjejen :)

2013-02-06 @ 18:12:45
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0