10 Januari

Godmorgon där ute i Sverige!
Seeeg tjej som sitter här idag må ni tro. Fattar inte hur det kan vara så förbannat svårt att sova om nätterna. Lugn dag på jobbet i går vilket fall som helst. Nästan för lugnt. Trodde dock att jag var mer förberedd än att packa ner för lite mat. Huh. Brukar alltid vara den som bunkrar upp med på tok för mycket utifall att. Är väl van vid mina korta pass och packade ner mat efter ett sådant – inte ett långt. Magen började kurra flera timmar innan stängning och när jag väl kom hem så fanns det inget stopp i magen. Det kändes sådär, men får skylla mig själv helt och hållet själv. 
 
Ni kan ju ana att jag längtade efter det på fotona nedanför inatt. Men den som väntar på något gott...
Alla favoriter samlade.
Keso & Kaviarplutt-macka! <3
 
Dagen idag då? Är ledig från jobb åtminstånde. Men ska fortfarande förena lite nytta med nöje. Kbt-möte väntar, vilket gör mig lite nervös. Har nämligen inte fixat hemläxan till 100%. Men samtidigt har jag gjort sisådär sju andra saker som jag nästan är mer stolt över att jag har klarat. Borde inte det räknas som en fixad läxa trots allt?
Det är ju för mig jag gör hemläxorna. Och för min del så tycker jag att det jag har gjort har vart större än det jag skulle göra, enligt överenskommelsen. 
 
Fått även fått med mig syster in till Göteborg. Ska på fotoutställning, äta gott spana i affärer. Blir en mysig dag.
 
Puss & Kram
 


Kommentarer
J

Hur gick det förresten med att utmana varje advent? Nyfiken tjej :)

2013-01-10 @ 15:13:43
URL: http://thejen.blogg.se
Maja

Vad är det för olika uppgifter som du får? Har snackat lite med mina föräldrar och vi har kommit fram till att eventuellt försöka oss på det. För har ju en frisk vikt och allt men kan inte äta fritt, vad jag vill när jag vill osv.
Kram! <3

2013-01-10 @ 15:41:45
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0