12 Januari

Lördagmorgon och jag är ledig i helgen. Fabulous! Hade fått många kommentarer och åsikter angående gårdagens inlägg. Både positiva och negativa. Men kom ihåg; En del av er har också vart här, så ni vet nog själva hur det är! Ni får vara hårda, det är inte det. Men likaväl som det är lätt för mig att snacka, så är det samma för er. Kanske ni också har daltat fram och tillbaka ett tag innan ni fick tummen ur. Mina dagar är på ingång de med :) Ett steg framåt varje dag! Nöjd över gårdagen i allafall. Den saken är säker. :) Utmaning nummer ett från C är fixad, nu återstår bara att fixa nummer två också. En vecka på mig. 
 
Väggpynt ovanför sängen! 
 
Har en mysig dag framför mig. Eller rätare sagt en mysig helg framför mig. Vaknade upp i rätt tid och åt långfrukost. Och i natt var det lilla tigern Pi som förföljde mig i drömmarna. bra film. Se den. :) Ska ner till stan sen och luncha med en vän. Får se vad det blir för spännande lunch idag. Och ikväll blir det födelsedagsfirande med middag, vänner och allt det där som hör till. 
 
Ha en fin lördag. Puss
 
 


Kommentarer
ellen

Åh, låter som en riktigt mysig helg!
Här blir det mest bara plugg inför tentan på fredag... Riktigt nervös för den samt ett möte jag har på månd. (tagit kontakt med vården här hemma igen och hoppas verkligen det kan resultera i ngt bra, känner att det är dags att släppa allt nu).
Var rädd om dig och fortsätt framåt, du fixar det!
Kram!

2013-01-12 @ 11:57:59
URL: http://sandal.blogg.se
Genus

Är väldigt nyfiken på Pi, älskar boken så det kan bli svårt att låta bli att jämföra! Men jag måste bli lite bättre nu innan jag vågar mig på biobesök...
Neutrala näringsdrycker smakar... neutralt. Grädde typ? Går att variera och ha i vanlig mat då jag inte är så åt det söta hållet! Tipset med ND-latte ska jag testa, tack!
Angående måltidsmåttet: jättebra sätt att ha koll på tallriksmodellen, men tänk på att de inte lämpar sig när man ska upp i vikt!!! För i så fall så är helt andra proportioner som gäller. Ha en fin ledig helg!

2013-01-12 @ 14:02:53
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Maja

Tycker verkligen att du var enormt duktig som fixade 2 utmaningar på samma dag, det är absolut inte dåligt, inte på långa vägar. Du ska vara extremt stolt över dig själv!
Hoppas nu att helgen blir så mysig som du tänkt dig!
Kram! <3

2013-01-12 @ 14:29:01
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0