21 Januari

Och den är tillbaka. Kämparglöden, alltså. Beror det på att det är ny vecka? Eller har jag plötsligt vänt all frustration till något bra? Det spelar ingen roll vad det beror på, huvudsaken är att den är tillbaka. Nämnde ju att jag varje morgon vaknar upp och bestämmer mig, men även att jag samma morgon, varje dag sätter stopp för mig själv. 
Även de två senaste dagarna har jag vaknat upp och bestämt mig. Skillnaden på dessa dagar jämfört med resterande är att jag faktiskt har gjort det jag tänkt på dessa två morgnar. Tagit tillfället i akt och tänkt att det ändå inte kommer komma något bättre tillfälle. Visst kom sjukdomen med ursäkter, liksom vid alla andra tillfällen då jag utmanat. Men den här gången var jag förberedd och visste precis villka tankar som skulle kunna upp. Och det resulterade även till att jag visste att de var falska ursäkter. 
 
 Måndagsfrukost!
 
Stod och velade mellan toast och det på bilderna ovanför i morses. Ni ser nog vad valet föll på. And like I said; Så länge man gör valen av rätt skäl så får man välja vad man vill, tycker jag. Var ju tvungen att inviga min nya yoghurtskål ;) Kanske får bli en till kvällsmellis i stället. Och ni vet väl vilken favoriten är? Skinka, banan, curry, senap..& en väldans massa ost då. haha. ÅH!
 
Jobb idag med. Men ikväll har jag ett kortpass istället. Känns som jag behöver det idag. Eller det känns som jag alltid behöver dom i och försig. Latmasken själv! Men innan jobb blir det fika, handling och matlagning. Det ska nog bli en bra dag trots allt! :) 
 
Hoppas ni får er en bra start på veckan. Puss
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0