30 Januari

Godmorgon Hjärtegull! 
Snart är det Februari. Min hatmånad. Känns väldigt lovande må jag säga. Förknippar bara den månaden med massa tårar och ångest. Får väl se till att vända på det där så jag nästa år kan förknippa den med framgång och lycka istället. Låter som en bättre plan.
Har en fin dag framför mig förhoppningsvis. Var nära på att lägga mig med en klump i magen igår, men jag hann förhindra det. Hur? Genom att vara öppen och säga precis som jag kände, såklart. Något som faktiskt brukar fungera. Trodde nämligen att jag skulle vara tvungen att ta mig an en dag med dumma tider och en och annan lögn (för mig själv). Och detta pga av att jag inte vågade erkänna och öppna mig. Men att lägga sig med en klump i magen för en bagatell ser jag som något väldigt onödigt. Lättade istället på hjärtat och saker och ting löste sig utan problem. Somnade sedan som en prinsessa istället! Skönt. :) 
 
Ska ner till stan och äta lunch med en vän lite senare och ikväll väntas bio. Ska kika på Ego! Har hört mycket gott om den. Och vem vet, ikväll kanske jag går emot alla de där riktlinjerna om att man "bara" ska gotta sig på helgen. Jag menar, jag är ju ledig idag, det måste väl ändå klassas som helg på sätt och vis? Sött, surt eller salt.. we´ll see! ;) Kan ju som sagt inte skylla på att jag inte vet vad jag är sugen på längre. 
 
En skål fylld med härligheter + de obligatoriska mackorna!
 
Långfrukost framför teven, precis som varje morgon. Uppskattar det lika mycket varje gång. Kanske ska byta ut de där mackorna mot lite fröknäcke idag istället. Hann göra två omgångar igår så jag har en del som ligger och väntar på mig. Väldigt enkelt och väldigt gott. Recept kommer senare! :)
 
Ha en fin Onsdag kära ni. Puss & Kram


Kommentarer
ellen

Starkt och modigt att vågade öppna dig och lätta på hjärtat, har riktigt svårt för det själv...
Vad mysigt med bio och du, det är ju faktiskt "lill lördag" idag, så finns all anledning att utmana med ngt "gottigt", dessutom har du ju en hel del att ta igen från föregående helger;)
Tror på dig vännen och vet att du kommer kunna göra denna februari till en bra månad bara du vågar!
KRAM

2013-01-30 @ 10:20:46
URL: http://sandal.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0