En tripp till Tjörn!

Efter frukosten i morses packade vi hop våra saker och styrde ut hit – till Tjörn. Vi åkte iväg med packning och mat som skulle räcka för minst en vecka. Men vistelsen kommer bara vara tills i morgon. På vägen ut stannade vi för att handla ännu mer mat. Inga ursäker – veckans utmaning(ar) var tvungna att inhandlas. Ena blir till lunchen i morgon och ena (kanske) till kvällsmyset framför teven redan ikväll. 
Har även märkt att folket omkring mig har blivit väldans frågvisa på sista tiden. Och frågorna började delvis välla in efter det att jag plockat på mig veckans utmaningar i vagnen utan att "förvarna". De vill veta vad som försiggår i mitt huvud. Och jag berättar mer än gärna. Vill att de ska få ta del av hela resan – på en lagom nivå. Jag delar med mig av mycket, men inte av allt. Då hade de nog satt in mig på dårhus! Och en del saker går faktiskt inte att förklara. Inte ens jag har svar på många saker som jag sysslar med. Så ibland kan det vara bra att bli ifrågasatt just för att uppmärksamma det man håller på med. 
 
Dagens Lunch!
 
Tiden rann iväg och jag var hungrig och trött. Lagade mat i jacka. Kall, hungrig och stressad. Hann knappt få av mig skorna. Och detta gick snabbare att ordna ihop än en runda till ett "riktigt" snabbmatsställe må ni tro. När jag väl är i farten så har jag klar en kanonmåltid på ett kick. Dinkelpasta, köttfärssås + sallad och frukt. Nu är jag mätt och sitter framför en stor brasa och värmer mig. Och här tänker jag sitta hela kvällen. 
 
Hoppas ni har en fin Lördag. Puss
 


Kommentarer
Frida

Inte för att vara sådan, men det där kan inte ens vara 1 dl pasta. Jag har följt dig en längre tid, och du kämpar verkligen på bra! Du är så duktig och stark att jag inte ens vet ut eller in, men om du alltid äter så lite vid måltiderna tycker jag att du ska ta dig en tankeställare. Lycka till nu, och tusentals kramar!

Svar: Om du läst tidigare så har jag skrivit att jag ALLTID tar om :) Minst en eller två gånger :) Tusen tack. Kram!
Cecilia

2013-01-28 @ 14:02:46
URL: http://minimalen.devote.se
L

ny blogg!
läs gärna! kram på dig

2013-01-29 @ 14:03:16
URL: http://linatica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0