Heldag på Halmstads gator!

Hej goungar!
Full rulle sedan tidigt i morses. Ni anar inte hur sugen jag blir att påbörja en utbildning när jag umgås med alla studenter här nere. Suttit och frågat ut en om en utbildning som jag tror hade passat mig som handen i handsken. Men får se om jag orkar med det eller om det endast blir enstaka kurser efter sommaren. Något blir det nog i allafall :) Vill inte sätta för hög press på mig själv gällande ännu mer saker förens jag är på fötter helt igen. En sak i taget :)

Det blev förövrigt precis som jag tänkte mig att vistelsen här skulle bli. Med andra ord - prövande! På alla sätt och vis. Men vet ni? Det är så här livet är. Livet ska inte kretsa runt tider och kontrollbehov. Livet ska kretsa runt det man tycker är roligt och sen får tiderna och maten anpassa sig efter just det.

Det blev iallafall en väldans god lunch. Undra vad det kan tänkas vara?!
Nu ska vi hem till kusinen på fika och ikväll väntas det middag. Puss & kram




Kommentarer
Maja

Mums för sushi!
Vad är det för utbildning som du har funderat på?
Kram! <3

2013-01-17 @ 16:37:57
URL: http://cuilenya.blogg.se
Daniella

Blir du aaaaaldrig sugen på typ en marabou bit? Eller en söt klubba att suga på?

Hur länge man än ignorerat det där lilla sugen så måste man väl kunna prova det någon gång, om du ändå vill bli frisk så bör du kanske tillåta dig själv att prova någonting sådant ibland? Alla friska (hälsosamma eller ej) äter väl fika, lite godis eller nånting då och då...

Ta detta absolut inte som kritik! Jag tycker du är helt fantastisk som faktiskt vågar åka iväg och så trots att maten riskerar att hamna i kläm. Men våga! Prova! Njut och se vad som händer! Vad är det värsta som kan hända egentligen...

Svar: Åt ju förtusan en klubba förra veckan ;) Missade du det? Så jo, självklart kan jag bli sugen på det :)
Cecilia

2013-01-17 @ 19:37:01
mia olsen

När alla andra fikar kaka/bulle osv. vad äter du då?
Hoppar du hellre över mellis då eller bara dricker typ te/kaffe?

2013-01-17 @ 19:46:52
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0