Målbilden

Gott med lite ledighet, igen. Tid att fokusera på mig själv. Eller? Snarare tid till att släppa på kontrollen. Kan inte låta bli att älta den kommande veckan. Men ska verkligen försöka att slappna av och inte tänka mer på det där. Lättare sagt än gjort kan tyckas. 
Påminner hela tiden mig själv om villka mål jag strävar efter. Det gäller som sagt att se vägen till målet och inte bara målbilden. Det är lätt att endast se rosorna och inte taggarna. (Åh, så djupt). På något sätt har jag hela tiden förväntat mig att jag en dag ska vakna upp och vara frisk. Att allt ska vända över en natt. Men så är väl inte riktigt fallet har jag kommit på. Och efter den här veckan ska jag se till att kunna bocka av åtminstånde fyra stycken farliga små utmaningar från min lilla lista. Fyra steg i rätt riktning med andra ord.. 
 
 
Har inte så mycket vettigt att komma med idag. Huvudet är rätt blankt. Någon önskerubrik kanske? Känns som jag bara maler på om allt eller inget. (Och en jäkla massa om mig). Haha. Men det är väl så det får vara ibland :) 
Blev en fin dag på jobbet i allafall. Sådär lagom ansträngande för att behöva vila benen i soffan resten av kvällen. Dessutom står brödet i ugnen, så jag har en fin kvällsmåltid framför mig. 
 
Föresten. Har ni några tips på härliga städer i Europa som man kan ta en weekend-resa till? Någon stad ni vart i som ni känner lite extra mycket för kanske? Kom gärna med tips. 
 
Puss
 


Kommentarer
Anna

Skulle inte du kunna lägga ut bilder hur du såg ut innan du blev sjuk? :) vore kul om du kunde göra en matdagbok nån dag! kram!

Svar: Det ligger redan ute massa! :) Men kan lägga upp fler om du vill :)
Cecilia

2013-01-14 @ 18:30:17
Genus

Ska det vara modernt och fullt av liv så är väl Berlin kanonbra! Jag var ofta där under min studietid och älskade att bara hänga där! Att promenera runt i stadens nästan tomma gator klockan fyra fem på morgonen.
Och om du känner mer för sightseeing så är Barcelona helt magisk, mycket gamla tiders stämning men väldigt lärorik.

2013-01-14 @ 19:45:30
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Anonym

Polen låter inte så glammigt men Krakow - super fint och Barcelona är mysigt, Venedig likaså :)

2013-01-14 @ 19:59:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0