Mina livsmedel

Haft en jättebra dag hittils. Fort har den gått dessutom. Lagom mycket att göra och maten kunde intas i lugnan ro. Eller ja, lugnan ro vette tusan. Men den kunde intas utan magknip åtminstånde. 
Åkte och laddade på skafferiet efter jobbet. Mullbär, pekannötter, kokosflakes och bananchips. Nu har jag så det räcker till mina frukost/kvällsskålar ett bra tag åtminstånde. 
 
Har föresten tänkt på en sak. Ett framsteg jag gjort är att jag inte längre får panik om "mina" saker saknas här hemma. Förut flippade jag om någon hade tagit den sista gurkbiten, rört mina äpplen, tagit de sista nötterna eller ännu värre – tagit det sista av min yoghurt.
Men så insåg jag i morses att mitt bröd jag alltid har ätit och haft i frysen var slut. (Det bröd jag bakar.) Hade det vart för ett tag sedan så hade jag brutit ihop och inte ätit frukost förens jag vart och handlat och bakat. Men va i helsike? Så kan man inte hålla på. Tog istället ett annat bröd, annat pålägg och åt som vanligt. Flexibilitet kallas det. Att anpassa sig. Måste kunna tänka om när mina saker inte längre finns tillgängliga. (Men det blir nog ett brödbak innan veckan är slut åtminstånde..) ;) 
 
 
Är detta brödet så jävla gott eller äter jag det för att det känns säkert? En blandning skulle jag vilja säga. Känns mest som att det är färdmedel åt pålägget, om ni förstår. Smakar inte så speciellt mycket. Kanske borde börja lyxa till det med något nytt istället. Som smakar bröd – inte pålägg. 
 
Nog om bröd. Ikväll blir det en lugn kväll. Film och sådant där ni vet. Precis sådant man ska göra efter en dag med jobb. (Och alla andra kvällar också förvisso). 
Hoppas ni har haft en fin dag höreni. Puss & Kram
 


Kommentarer
Mia Olsen

Kan man få receptet på ditt underbara hemliga mystiska bröd någon gång dååååååå?
Har gått här och väntat och väntat ( får väll skylla mig själv som inte ens frågat hehe).

Deeela med dig!
Och om du vill testa nytt har jag ett "baka hemma bröd" recept som klår många andra bröd med HÄST LÄNGDER!
Om du vågar då också vill säga! :)
Kram

2013-01-02 @ 20:37:53
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0