Mycket på hjärtat!

Åh, har tusen saker jag behöver spotta ur mig. Framgångar som misslyckanden. Men om det är något jag märkt och lärt mig på bara ett dygn så är det att jag nu kommer våga släppa på "mina" tider.
Jag har nog vart så fast vid mina tider då jag helt enkelt har trott att det inte går att äta på andra. Eller klart att det går..det förstår väl jag med. Men det behöver liksom inte gå x antal timmar mellan målen och det gör inget om lunch och middag intas tidigare eller senare. Det gör heller inget om man inte är superhungrig inför middagen. Det både löser och jämnar ut sig.

Idag blev det frukost bra mycket tidigare än vanligt, lunch intogs någon timma efter vanlig frukosttid och middagen..ja, den hamnade i magen någon timma efter det att jag brukar äta lunch. Men hey, har haft en superbra dag och jag är bara glad att det blev tillsnurrat. :)

Middagen är i magen och nu väntar spel. Maten löste sig bra och ibland får man tillaga sin mat på "sitt sätt" för att underlätta en del problematik. Bättre att göra så för att istället kunna koncentrera sig på att njuta av både mat och sällskap!

Skriver mer i morgon. Puss & Kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0