Obetydliga ting

Misstänkte att det skulle bli en sådan dag. En riktig söndag och allt vad det innebär. I vanliga fall brukar deppiga dagar gå hand i hand med maten. Men idag känner jag frustration och depp över andra saker än just det där, vilket känns konstigt. Minns inte senast jag mådde dåligt över saker som inte har med maten att göra. Och har det inte vart maten i sig så har det ändå handlat om planering, tider eller liknande. Är det så att jag faktiskt inte har haft något annat att må dåligt över den senaste tiden eller har maten tagit så stor plats att jag inte har hunnit känna efter? Kanske ska jag se det som ett framsteg att jag mår dåligt över saker som har med livet att göra istället? Som ett tecken på att jag ger mattankarna mindre plats i hjärnan helt enkelt. 
Jag menar, en utmaningslunch väntar. Och jag har inte reflekterat över det en enda gång förens nu – en halvtimma innan jag ska äta. Tidigare hade det vart något jag hade grubblat på hela dagen. Planerat och panikat. Men idag ser jag det som en "vanlig" måltid, trots att det är något jag inte har ätit på gud vet hur länge. Det känns liksom...obetydligt. Det finns så mycket annat att tänka på än just det där, vilket jag har märkt idag. 
 
 
Hoppas ni har en fin söndag. Njut, lev och påverka det du kan – till det positiva. Uppskatta de små sakerna i ditt liv som du annars inte uppmärksammar. Ingenting varar för evigt och speciellt inte dåliga stunder. Allt blir bättre. Puss
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0