Påfyllnad

Jämför man detta nedan med vad jag får i mig när jag istället börjar tidigare och tar med mig maten till jobbet. Ja, då inser jag varför det är en sådan jäkla skillnad på mättnad och mättnad. Med den här mängden i magen håller man i sig rätt bra ska jag säga. Nåja, i några timmar åtminstånde! Och efter några dagar då jag inte har hunnit sitta ner i lugnan ro vid kvälliset så uppskattar jag det lite extra idag. Det är nog även någon annan som uppskattar detta lite extra idag tror jag – kroppen. Så varsågod, säger jag. 
 
 
Dags för jobb. Och med mig hem idag kommer det att följa med en (förhoppninsvis) väldigt god och utmamande vän. Även kallas candyman. Han kommer få ligga på hyllan tills i helgen och sedan får han göra plats i magen. Så ni vet, liksom. Puss 


Kommentarer
Elin

Åh, ser ju himla mumsigt ut det där och det bästa av allt, det går att göra så "matigt" man själv behöver :)

Candyman gör comeback alltså, härligt! Ser redan fram emot att se en bild på dina favoriter (innan du har hunnit njuta av dom såklart!) kram!

Svar: Älskar kinamat!! :) Var nog kines i ett tidigare liv..Klart han gör comeback. Det gör han alltid så småningom ;) Laddat upp med en riktigt gobit nu ska du veta. Har du något favoritgodis tro ? :) Kram!
Cecilia

2013-01-21 @ 21:28:01
Mia Olsen

Vad är candyman? :)

2013-01-21 @ 22:03:35
URL: http://marslammet.blogg.se
Elin

Haha, vet inte vad jag var i mitt tidigare liv, inte kines iaf! ;) spännande, måste få veta vad det blir! OM jag har. Jag är svag för romerska bågar, center och plopp ("i lösgodisform"). Sedan några godisar som är som chokladbollar (tror dom heter kokosbollar, själva godiset alltså). Så choklad är min favorit i olika former! Men även små andra godbitar! Har du någon favorit?
Kram!

2013-01-22 @ 08:03:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0