Signaler

Min telefon har lagt av. Känner mig handikappad. Även min ork har lagt av. Vilket gör mig ännu mer handikappad. Tanken var att snickra ihop möbler – inte somna i soffan. Men det är såhär det alltid blir när jag kommer ut hit. Tröttheten bara väller över mig, precis som känslorna. Tankarna får för mycket utrymme när jag inte har så mycket andra saker omkring mig. På både gott och ont. Viktigt att känna, men samtidigt förbannat jobbigt. Men så tillåter väl sig kroppen att slappna av också. Och det ser jag nästan som ett "friskhetstecken". Samtidigt som det är lätt att koppla ihop ork och mående med min klena kropp så ska man komma ihåg att alla människor blir trötta. Ingen konstigt alls egentligen. Bara att vila! 
 
 
Dagens Horoskop
Hälsa
Om du fortsätter att sköta din hälsa kommer det löna sig senare, även om det kanske känns lite trögt just nu.
 
Japp, det känns väldigt trögt. Jag vill bli pigg av mat – inte tvärtom. Och det konstiga är att de dagar jag inte gör någonting alls. De dagar då jag mest ligger utslagen framför teven eller kollar på film så är jag ännu hungrigare än de dagar då jag är aktiv. På jobbet hinner jag inte känna av signalerna, men här hemma går de inte att undgå. Och det där med "vilar jag behöver jag inte lika mycket mat" är rent jävla skitsnack. 
För min del känns det som dagarna när jag endast är hemma och vilar är en slags reparation för kroppen. Då behöver den all energi den kan tänkas få just för att reparera och förbereda sig. Och idag lyssnar jag på signalerna + lite till. Härliga frihet! 
 
Allt är rätt logiskt när man tänker efter.
 
Jag menar, lika väl som du kissar när du är kissenödig så borde du väl äta när du är hungrig? För varför skulle kroppen sända ut signaler efter något som den inte behövde? Står allt (relativt) rätt till i kroppen så ska man lita på dess signaler – inte ignorera. 
 
Nu väntar kvällsmys. Puss
 
 


Kommentarer
Esmeralda

Kroppen är minsann en märklig maskin, men jädrans smart där med höhö.

Sv: Åh så roligt att du blev glad. Det är busänkelt att göra äppelchips och svingoda blir dem också.

1.Klä en bakplåtspapperskläd-plåt.
2.Kärna ur äppelhusen från äpplena.
3. Skär dem sedan 2-4mm tjocka. Men jag rekommenderar osthyvel då dem både blir kanprigare och går snabbare att tillaga i ugnen.
4. Sätt ugnen på 75 grader.
5.Lägg äppelskivorna på plåten ( Obs dem får inte gå omlott)
6.Stoppa sedan in dem i ugnen i cirukus 2-4 timmar beroende på hur tjocka du gjort skivorna sätt en slev i ungsöppningen för torknings processen, och avgör sedan själv hur kanpriga du vill ha dem.

Två små tips bara: Ha gjärna kardemumma eller kanel på, men naturella är minst lika goda. Och om du gör flera plåtar byt gjärna plats på dem imellan åt för att få en jämn och fin gräddning. Kramis kramis.

2013-01-26 @ 19:04:08
URL: http://esmeii.devote.se
Natacha

Fin blogg! :))
Kolla gärna tbx om du har tid och lust.
Ha en fin helg! :)

2013-01-26 @ 19:15:45
URL: http://atstorning.devote.se
Mia Olsen

Du har så jävla rätt så!
Fortsätt i dem tankebanorna snälla, för ditt eget bästa, du är så jävla klok så det finns inte. Ta dina egna råd på allvar! Verkligen!

Förebilden Cissi? Check igen!

2013-01-27 @ 22:05:22
URL: http://marslammet.blogg.se
Sophia

Från vilken sida tar du "dagens horoskop" ifrån? :)
Kramar <3

2013-01-28 @ 11:17:16
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0