Att få saker svart på vitt.

Onsdag.
 
Kom ut i "verkliga" livet igår. Och på direkten märker jag vilka mina svagheter är och vad som behöver jobbas på. Vissa saker går mig verkligen upp över öronen. 
Hade i allafall en mysig dag tillsammans med alla + djuren. De köpte eftermiddagsfikat åt oss från ett café (!!!) på plats. Hej och hå. 
 
Och om det är något jag behöver jobba lite extra på? Att sluta bry mig om tiden. Får ju för tusan hjärtsnurr bara jag tänker på det. Livet ska vara spontant – men med rutiner. Mat och sov-klockan kommer hänga med mig länge tror jag. Men samtidigt ska man kunna gå utanför den. Förbannat viktigt för mig! (Ja, egentligen för alla). 
Dragit på mig sådan där eländig magkatarr också. Pricken över i:t. Blir tokig. 
 
 
Det har kommit i kapp mig nu. Måendet jag väntat på. 
Mår... såådär. Ibland inte alls bra. Men ibland bra. Oberäknelig. Det svajar. 
 
Onsdag. Ska gå ner och göra oboyfrukost. 
Kram.
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Härligt att komma ut i verkligheten igen! Det verkar göra så att hjärnkontoret får jobba lite extra och det är kloka tankar du har. Så även fast det är jobbigt och sånt så blir det ju bra i slutändan. Det blir som du vill ha det rättare sagt! :)

Sen måste jag ju fråga vad det blev för fika? För det kan ju variera, jag menar såna där mazariner är ju tex det vidrigaste som finns. Okej, dammsugare och semlor är inte så gott det heller. Tacka vet jag chokladbollar eller paj :)
Hoppas oboyfrukosten var god och ha en bra dag! Kram!

2013-07-17 @ 13:45:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0