En mamma och två systrar.

Jag förbannar en del saker och uppskattar en del. 
Idag väljer jag att uppskatta. 
 
Haft en mysig dag med min mamma och syster. De tog sig en lunch och jag tog mig ett mellis. Medtaget mellis den här gången. Men snart ska även jag kunna vara bekväm med att vraka och välja mellan sådana saker ute på stan. Utan att tänka och utan att fundera. Men en sak i sänder. 
 
Och om jag går bananas så fort jag kommer in i en affär? Blir helt lyriskt. (Rätt sorgligt att bli lyrisk av att gå in på typ Coop). Haha då är det fan illa! Plockar på mig allt jag kommer över, ifall att liksom. Fick iallafall köpt en rosa hårbomb. Så nu jäklar ska det bli exakt den färgen jag vill ha. Hej och hå vad jag exprimenterar. 
 
 
Annars? Hade ett riktigt givande möte med min behandlare. Vi är överens om det mesta. Nåja, inte allt – men mycket åtminstånde. Behandlingen börjar ta fart på riktigt. Börjar känna och är inte sådär avstängd som jag var det första veckorna. Då var allt "Jajemen, det blir bra", medans jag nu känner. Hoppas ni hajjar poängen. 
 
Nåväl. Kasslergratäng + ris till lunch och torsk med quinoa till middag.
I morses – depp.
Nu – rätt pepp
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0