If not now, when?

Måndag. Ny vecka.
 
Går in på min sjunde behandlingsvecka nu. Sjunde. Helt galet. Alltså vart här i en och en halv månad nu. Snart går vi in i Augusti. Innan jag åkte hit så kände jag ångest över att "missa" sommaren. Men jag har verkligen insett att det hade vart tvärtom. Det är om jag inte hade åkt hit som jag hade missat sommaren på riktigt. Hade bara blivit arg på mig själv då jag ändå inte hade orkat med dagarna hemma på det sätt jag velat. 
 
Har vart en jäkel på att skjuta fram saker. Saker som jag inte vågat eller orkat ta tag i. Men vissa saker måste ändå göras. Och det spelar ingen roll om de görs i dag eller om en vecka. De-ska-ändå-göras. Och med erfarenhet vet jag att det bara byggs upp till något större, och kanske värre än vad det är ju längre man drar ut på det. 
 
Tycker inte om måndagar. Saker blir aningen för tydliga dessa dagar. 
Och det är då jag behöver intala mig själv varför jag är här. Det är ju precis detta som ska ske. 
 
 
Ska träffa läkaren lite senare. Måste få ordning på magen! Låg med kramper hela kvällen igår. Står inte ut med ett sådant hinder. Har vart rätt bortskämd med en fungerande mage den här tiden. Är tacksam för det. Men nu slår det plötsligt tillbaka! Huh. Känns som jag brinner upp innefrån. 
 
Har lätt för att släppa saker. Stänga av och glömma av. 
Och det behövs (tyvärr) idag. 
 
Tänker få en bra start på veckan. Hoppas ni med får det. Kram. 
 
 


Kommentarer
Anonym

Är du vikt stabil? Kram:))


2013-07-22 @ 12:31:17
Anonym

Några frågor, lägger du upp alla måltider själv nu? Har du fått börja med näringsdrycker? Lägger de näringsdrycken till en måltid eller tas de mellan måltiderna? Vilka/vilken utmaning tycker du just nu är aktuell?

2013-07-22 @ 16:03:00
Emma

Hejsan! Hoppas du har en fin måndag :) Tänkte fråga om det är okej att mejla dig om man har någon fråga och i så fall till vilken mejladress?

Du inspirerar så himla mycket ska du veta :D Kram

Svar: Hej! :) Jajemen. [email protected]
Kram!
Cecilia

2013-07-22 @ 17:25:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0