Rätt väg.

Söndag.
 
Ja, vad annars? Sju veckor har snart passerat sedan jag satte min fot här. Det har hänt mycket på den tiden. Satt och tittade på foton från förra sommaren igår. Är det där verkligen jag?
Damn, jag har verkligen vart blind. Eller rättare sagt; Jag har verkligen mått dåligt. Inte konstigt att folket omkring mig gått runt och vart oroliga. 

Det är verkligen en farlig sjukdom. 
 
Det händer fortfarande att jag säger "nä, jag behöver ingen hjälp. Jag mår ju bra och är normal". 
Men om ett tag, några månader framåt, så kommer jag nog inse hur sjuk jag var även idag – i denna stund. Jag går framåt, mot målet, varje dag.
 
Jag kan spilla hur många tårar jag vill, ha ångest, skrika inombords och förbanna vissa dagar. Men innerst inne är jag är glad att jag valt den rätta vägen. 
 
 
 
Dagens Horoskop.
Idag kommer du att sättas inför utmaningar som sätter större press än vad du är van vid.
Det är klokt att hålla sig ur vägen istället för att ta ansvar för allt.
Detta kommer att hjälpa dig, framför allt i ditt arbete, att spara energi till det som verkligen är viktigt.
Tänk även på din hälsa.
Det är mycket mer fördelaktigt att spara din energi istället för att bli helt urlakad. 
 
Seg söndag väntar. Snart lunch. Kram.


Kommentarer
Elin

Jag tycker mig läsa positiva ord, att du ser dina framsteg! Även om det kan vara svårt, så tänk på det hela dagen och behåll känslan av att du är såååå bra hela dagen. Du förstår nog hur jag menar!
Hoppas nu att dagen blir bra! Har det blivit någon mer nostalgitripp med maten, btw? Jag kan säga att jag har varit sjukt sugen på skinksås och pasta, som man alltid fick i skolan! Haha! Men jag är en skinkälskare oxå så... Sen har jag käkat massa rödbetor som jag helt plötsligt blev sugen på, plus ugnsomelett med kyckling, broccoli och soltorkade tomater. Du hör ju, helt galet ;-)

2013-07-28 @ 12:27:40
LT

Skönt att du äntligen börjar nå insikt. Vi som följt bloggen (och själva varit ute på andra sidan) har ju länge förstått - och många gånger blivit frustrerade. (Matbilder och glada porträtt på någon som tror hon äter och är ok skär verkligen i hjärtat på någon som själv varit där!) Men det är ju precis som du säger - det är så sjukdomen gör och det som gör den så farlig.
LYCKA TILL!

Svar: Och nu "efterhand" även om jag inte är i mål på långa vägar så jag kan nu börja förstå all frustration. Speciellt om man vet hur det är och hur lurad man är av sig själv.
Men nu är jag på G, och det är jag glad för :) Tack och kram.
Cecilia

2013-07-28 @ 14:30:32
RosaFluff

Sjukt att det redan gått 7 veckor! Tiden går så fort. Jag läser alltid din blogg och jag hoppas verkligen du känner att det blir bättre? Vi är mnga som tror och hejar på dig! KRAM

2013-07-28 @ 21:17:37
URL: http://rosafluff.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0