Söndag. Det säger det mesta.

"Du gav alla varsin blomma, men ingen till dig själv"
 
Är mån om andra. Det har jag alltid vart. Vill att andra ska må bra och känna sig bekväma. Hade tyvärr inte ens en tanke på att ge mig själv en blomma igår. Det ska bli ändring på det. Det är ju faktiskt jag som borde komma i första hand kan tyckas. Ja, i första hand när det gäller vem jag ska bry mig om, menar jag. 
 
Söndag. Dagen startade med tårar vid frukosten. Ja, men då kan det ju bara bli bättre i allafall. Låt oss hålla tummarna för det. Blir föresten himlans glad för era fina kommentarer som trillar in. Blir varm! 
 
En bukett som inte behöver vattnas.
 
Pysslade ihop en färgglad blombukett häromdagen. Man blir glad av att se på den! Och så behöver den inte vattnas. Yttligare ett plus. Fixade en vas också. Med papper, lim och lite fantasi kan man komma långt!
 
Lunch om ett tag. Igår blev det panerad fisk med remouladsås (och potäter) och till kvällsfika fick vi räkmacka med ägg. Får besök i morgon igen. Det ser jag fram emot. Hoppas ni har en bra helg. Kram. 


Kommentarer
Elin

Blir varm i hjärtat när jag läser inställningen att det bara kan bli bättre när dagen får en sådan rivstart. Härligt med besök snart igen oxå, det blir väl lite lättare kan jag tänka mig att ta sig igenom dagarna. När man har något att se fram emot alltså :)

Måste fråga oxå om du lägger upp alla måltider själv nu eller om du bara gör det med vissa? :) skulle även vara lite kul att se bilder på maten/fika/mellis/frukosten du får. Om ni får ta kort och så på det alltså. Kram!!

Svar: Det var supermysigt med besök igen!! :) Det förgyller veckorna lite :) Jag lägger upp alla måltider nu. Men med stöd från personalen, såklart :) De är alltid med här inne på kliniken. Men tyvärr är det mobildförbud vid måltiderna såklart :) Så inga bilder blir det!
Cecilia

2013-07-14 @ 12:36:00
Elin

Alltid bra när det finns något som förgyller tiden! Måste vara en bra känsla inombords att gå framåt och få det svart på vitt vid varje måltid att de litar på dig. Även fast du har granskande ögon på dig ;) Såklart kan det säkert finnas baksidor med det oxå, men vi skulle ju fokusera på framstegen :))
Ah, som jag misstänkte... Serveras det fortfarande "nostalgimat"? Haha :)

2013-07-15 @ 19:20:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0