Att landa.

Ett: Ryggen tar död på mig. 
Två: Är grinig så in i bomben.
 
Tror att jag börjar landa nu. En tidsfråga. Huvudet börjar komma i kapp. Har fasat inför den här perioden jag tror att jag är på väg in i. Perioden då jag inte bara gör, utan även känner efter samtidigt. 
En nödvändig process för att kunna ta del av behandlingen. Men det kan ta tid att landa. Men tiden verkar vara på gång. Viktigt att inte stänga av! Men det är just det är jag en jäkel på att göra. 
 
Vet att jag tjatar. Men jag är rädd att just stänga av hela resan. Bara göra, för att jag måste. Rädd att det fungerar här, där allt är fyrkantigt. Där man måste och där någon ser till att det blir av.
Men det är väl det permissioner är till för. Att få öva så att det fungerar hemma. Och att då inse vad man behöver öva yttligare på. Hem, tillbaka hit, hem osv... sedan ska jag nog ha vant mig!
 
Kanske behöver jag äta efter ett matschema i hela mitt liv? Är fortfarande rädd för det spontana. 
Låt oss hoppas att jag har fel. 
 
 
 
Lugn förmiddag.
Har haft BK och målad. Var okoncentrerad och fick inte ut något av det idag. Bättre lycka nästa gång. 

Snart lunch. Hoppas ni får en fin dag. Kram.
 
 


Kommentarer
Elin

Tror nog som du säger att framtida permissioner kommer ge dig mycket, för att komma in i den "riktiga" och friska världen. Få en liten bit i taget av den världen iallafall. Du kommer i framtiden antagligen tycka att ha allt planerat bara är jobbigt och njuta av din spontana sida som du (under resans gång) har plockat fram!

Jag har själv svårt att vara spontan när det gäller det mesta, dels pga mitt kontrollbehov som oxå är utbrett! Men igår så plockade jag fram spontaniteten. Blev sugen på kakor hemma hos min bror som han hade hemma. TVÅ st tog jag, just för att jag kände för det och efteråt kändes det himla bra. Jag var sugen på det och båda två var supergoda. Kroppen brukar ju framkalla sug på något man "behöver" och kanske behövde jag två ballerina fyllda cookies?! Hmm... Hoppas du förstod någorlunda, att vara spontan är härligt ibland! :) kram!

Svar: Får hoppas att det blir så!! Jag brukar(brukade) älska att vara spontan. Att ta tagen som den kommer och inte planera något i förväg. Men i framtiden får jag nog kompromissa lite. Lätt att släppa på tyglarna för fort...
Haha, det stämmer utmärkt ;) Lät supergott. Bra jobbat tycker jag. Man ska ta vad man är sugen på. Det är det som fungerar i längden tror jag. (I rimliga mänder gällande ALLT såklart). Kram tjejen!!
Cecilia

2013-06-25 @ 12:22:17
Amanda

Tro mig, du kommer inte att behöva äta efter matschema hela ditt liv, har själv varit i samma tankebanor men ack ack, så fel jag hade! :) du är stark, kämpa på!!

Svar: Känns bra att höra. Tack. Kram!!
Cecilia

2013-06-25 @ 13:33:41
Elin

Ja precis! När man vet dessutom att man har kontrollbehov gällande det mesta så är det alltid skönt att vara spontan, allt från spontanshopping till spontanfika eller vad det nu kan tänkas vara :)

2013-06-25 @ 16:47:49
jen

var sak har sin tid <3

2013-06-25 @ 23:36:09
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0