En söndag. Och en fin helg.

Inte mycket att säga idag.
 
Jag och säga hejdå? Slutar alltid på samma sätt. Familjekär, ni vet. 
Ska packa ihop det sista idag och bara vara hemma. Funderar fortfarande på hur jag ska göra med bloggandet. Kanske blir något litet instick här och var. Men räkna med att det kommer stå rätt tomt här! Tror ändå att det är bäst att bryta med det mesta. Ha full fokus
 
Men samtidigt vill ni väl höra om mina framsteg? Och om inte så kommer jag vilja dela med mig. Det lär blir en del toppar och dalar under den kommande tiden. Och jag kommer nog känna stort behov till att skriva av mig kan jag tänka. Kommer nog gå omkring som en vandrande storm. Kommer skriva så fort jag känner att jag orkar helt enkelt. Och tack för alla snälla och värmande ord jag fått på senaste. Det har gjort mig lite lugnare! 
 
Fina, fina sommar.
 
Ja, en sådan här fin helg fick jag. Suveränt. Vet ni föresten? Jag tappade min mobil i golvet förut. Krasch, sa det! Hejdå med den. Så förbannat jäkla otajmat. Haha. Men inget ont som inte har något gott med sig. För en timma senare satt jag med en ny Iphone 5 i handen. Yeyy. Synd bara att jag inte säkerhetskopierat den andra.. Typiskt!
 
Dags att göra nytta. Och äta. Lax, såklart! Har rester för hela sommaren. 
Hörs kanske lite senare. Eller i morgon. Ha en fin söndag. Kram, puss & kärlek. 
 
 


Kommentarer
Tua Esmerald Lövdahl

Ett stort lycka till framöver! Jag hoppas (och vet) att det kommer gå bra för dig! Du är grym. Känn ingen press på att blogga, nog för att vi är nyfikna, men det är ditt välmående som är allra viktigast. Ta hand om dig nu! <3 Kram!

2013-06-09 @ 17:42:06
URL: http://pavagned.blogspot.se
Sara

Kan förstå vad du menar, jag ville också uppdatera mina läsare men orkade inte alls i början av behandlingen. Var så mycket känslor och tankar. Har själv ett enormt kontrollbehov och det tog enormt med energi att överlåta det till någon annan, vilket var vad jag behövde. Vill självklart läsa hur det går för dig men låt det ta tid och koncentrera dig på dig skälvning ett tag.
Kramar

2013-06-09 @ 19:25:15
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0