Frukostburk

Godmorgon.
 
Är ni morgontrötta? Eller har ni svårt att få i er frukost? Jag tillhör dock inte någon av den kategorin. Kan fortfarande inte förstå de som klarar sig på en knäckemacka eller ett glas juice innan de drar igång dagen. Nog för att jag inte klarar hur tidig frukost som helst. Frukost måste jag ha men jag vaknar gärna till liv lite innan. Dock kan det hända att man inte har tid till att hacka nötter och bre mackor på morgonen. Vad gör man då? Förbereder frukosten kvällen innan. 
 
Finns mänder av varianter på frukostar man kan ordna kvällen innan. Provade en egen variant häromdagen. Varvade lite olika saker och ställde in i kylen över natten så allt fick gosa till sig ordentligt! På morgonen är det bara blanda i lite mer yoghurt för att få bättre konsitens. På med locket, skaka – ät. En smidig sak att ta med sig om man äter frukosten på språng eller om man helt enkelt vill ha något snabbt. 
 
 
Frukostburken.
 
Kaffegröt, tjock yoghurt, vaniljhallon, chokladgröt, chiapudding och blåbär. 

Bara att varva de olika lagren och sätta in i kylen. Simple as that. Smakstätt med vad du vill och variera bär osv. Godast blir med massa mer yoghurt på morgonen så det inte blir för mastigt! Prova vettja. Smidigt. 
 
Idag blir det däremot jordgubbsyoghurt till frukost. Hemmagjord. Godast så! Till det müsli och brödet som jag bakade igår. Efter det åker jag iväg till Göteborg för att inhandla lite nödvändigheter. Och eftermiddagen spenderar jag med vännerna. Ska nog bli en fin dag. 
 
Puss & Kram. 


Kommentarer
Jasmine

Det där måste jag testa! :)

2013-06-04 @ 11:11:13
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0