Missbruk.

Försöker föräta mig.
 
Lycka dessvärre inte. 
 
<3
 
Undra vad mitt nästa missbruk i frukostväg blir? Oboyfrukost? Grötfrukost? Mackor? 
Magkänslan säger mackor. Dels för att begäret redan finns, och dels för det går inte att tröttna på. 


Kommentarer
Elin

Åh, frukosten. Helt klart det bästa på hela dagen! Jag kan (brukar) ligga och längta efter den på kvällen innan!!! Och vad för mackor är det på bilden?
Jag kan rekommendera glutenfritt knäckebröd från semper, helt magiskt gott! Speciellt "smakerna" lantknäcke och grovknäcke!!!

Och en sak till, kommer sakna dina härliga inlägg nu när de inte kommer vara lika många! Men kanske får man fler glimtar på instagram? :)

Svar: Jag älskar det glutenfria från semper. Stenhårt och gott. Har du provat glutenfritt surdegsknäcke från Finax? Jag ska verkligen föröka att uppdatera så mycket jag bara kan. Och vill du något speciellt så är det bara att maila om du känner för det! :)
Cecilia

2013-06-09 @ 20:09:19
Viccy

Ser fram emot att följa DIG nu... :) <3

Svar: Kul att du säger det :) Kan man få lösenordet till din blogg...? Kram! :)
Cecilia

2013-06-09 @ 21:23:05
URL: http://springaren.blogg.se
Elin

Ja det är perfektion!!! Nix, det har jag inte men jag får nog testa det tror jag! Glutenfritt är oftast godare tycker jag, haha!!?
Oh jaaa, det kommer jag göra. Så lätt blir du inte av med mig ;) hehe

Svar: Håller med! Fast inte när det kommer till mjukt bröd... Då äre vete som gäller ;) Men är du själv glutenintolerant? Nääää?Haha. Anade detta... ;) tusan!!
Cecilia

2013-06-09 @ 21:35:51
Elin

Helt sant! Äter dock mjukt bröd sällan, men när jag gör det så ska det vara riktigt (och rostat)! Haha! Nej, trodde jag var lite känslig för ett tag sedan och då testade jag det där brödet. Sen nu är jag fast... :D
Haha, sitter fast som superlim ;) och, glöm inte heller att duuuu kan slänga iväg ett eller flera mail om du vill lätta på jordgubbshjärtat (jag menar colahjärtat) ;)

Svar: Kan du fatta att jag inte kommer få dricka cola på ett jävla tag nu?!? Alltså. Tusan. Kommer jag överleva detta? Såååå för att bota suget lite så har jag säkert druckit över en liter bara idag ;D Självklart. Räkna med lite mail :))
Cecilia

2013-06-09 @ 22:04:19
Elin

Nej jag kan inte fatta det! Haha!!! Den som kom på den "regeln" kan ju ta sig en funderare tycker jag!!!! Tänk så mycket du kommer dricka sen då, haha! Men jag ska tänka på dig när jag njuter av det svarta guldet!
Åh, härligt! Vi får ventilera med varandra så att säga! (Mitt liv är inte helt upp just nu kan jag säga, mer om detta i ett mail..) :-)

2013-06-09 @ 22:21:41
Anna

Det kommer att bli bra för dig Cecilia- det vet jag! Och när det gäller cola light. Se det som ett bra tillfälle att vänja dig av vid något som i förlägningen skadar kroppen. Jag har varit storkonsument av pepsi max- kunde dricka 5 burkar om dagen. Det var verkligen som ett beroende. Jag tänkte ju dock inte på att det bidrar till benskörheten. Dels hämmar det upptaget av vitaminer och mineraler i kroppen minskar, men det drar också mineraler ur skellettet. Tänk på hur det fungerar om du lägger en tand i ett glas Coca cola? Vad händer med tanden? Det är lite samma sak med cola och skelettet. Och jag kan lova dig att dina tänder också kommer tacka dig om du slutar dricka cola light. Jag trodde det skulle vara omöjligt att sluta- men när man börjar ge kroppen näring istället (vilket ju är det den skriker efter) så kommer suget avta. Steg för steg. Så var det för mig. Jag tyckte till och med att det var motbjudande och svårt att dricka en halv burk efter att jag hade varit utan i 4 månader. Så det går absolut att sluta!! Kram

2013-06-10 @ 10:28:46
kaffehörnan

Härligt missbruk, ser mums ut

2013-06-11 @ 02:47:00
URL: http://www.kaffehornan.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0