Nationaldagen.

Godmorgon Sverige. (Och grattis?!)
 
Dagarna susar förbi fort. Försöker få ut så mycket jag bara kan av dagarna. Då jag inte har en susning om när jag sätter foten i huset igen så känns det som allt jag gör, gör jag för "sista gången". Sorgligt det lät! Men egentligen är det inte så sorgligt. För nästa gången jag sätter foten i huset så kommer jag förmodligen ha en ny syn på både mig och livet. En mer positiv sådan.
 
Spenderade gårkvällen på studentskiva. Hela släkten samlad plus god mat. Såg alla tallrikar fyllas med diverse röror, olika sorters bröd, oljiga sallader och glasen fylldes med bubbel. Efter det fylldes nästa omgång tallrikar på med tre olika sorters tårta, småkakor, glass och praliner...
Min fylldes förvisso också på, men inte riktigt med samma saker. Kom återigen på mig själv att inte riktigt välja vad jag ville ha – av ren vana. Tar det jag brukar och nöjer mig! Det andra lockar nästan mer, men jag tar det inte. Men jag vill ta det.  
 
Det ska bli skönt att mer eller mindre bli "tvingad" att snart få äta sådant jag vill, men inte tar på egen hand. Starta om från början och bli vän med alla livsmedel igen. Det går att äta allt med måtta, det vet vi alla. Vi ska bara leva som vi lär också. 
 
 
Köpte boken "Ät Allt" igår. Samma författare som "Mattillåtet". Ska läsa och försöka ta åt mig. 
Men dagen då? Ska snart iväg på en utflyckt med en vän. Och lagom till lunch åker jag till stan för Sushi med lite andra vänner. Fint väder idag också. Lovely! Kvällen avslutas förmodligen med grill ikväll. 
 
Ser ur att bli en fin dag. Dags att påbörja frukost. 
Ha en fin dag kära ni. Puss


Kommentarer
Anonym

Har inte capio Varberg sommarstängt typ 4 v?

Svar: Nej! :)
Cecilia

2013-06-06 @ 09:11:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0