Se, inse – agera.

Har haft sådana smärtor i ryggen på senaste tiden att jag tror att jag ska gå av. Har haft det ett bra tag. Till och från i flera år. Hade till och med ryggskott för något år sedan och låg som en pinne i flera dagar. 
Men nu är det andra smärtor som spökar. Antar att det är från spänningar. Lätt att få när man är stressad. Men när det gör så att man knappt kan sitta upprätt på en stol.. ja, då börjar det bli irriterande. De tyckte att jag skulle ta mig till sjukgymnasten. Kanske är det bara lite eländiga knutar eller något. 
 
Har planerat finbesök i veckan också. Käraste familjen. Det gjorde den här mångagen lite ljusare. De rekommenderar att man ska vänta ganska länge med att ta hit folk då det kan stöka till det en del. Men nej, nu kan jag inte hålla mig längre. Ska försöka komma ut på lite äventyr med dem. Lugna sådana. Men ändå få se lite annat. 
 
Skulle ju egentligen inte skriva om varken ointressanta smärtor eller besök.
Skulle bara visa er mina två senaste verk
 
 
Målar, limmar och klipper om vart annat. Suttit ute i solen och gottat mig med pennorna en stund. 
 
Middag om ett tag. Fick ugnsbakad lax och färskpotatis till lunch. Men nu misstänker jag kyckling och ris. Får se om jag har rätt. Brukar nästan alltid lyckas pricka in vad vi ska få. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag. Kram från mig. 
 
 


Kommentarer
BusinessBird

Älskar det första 'verket'!

2013-06-24 @ 20:27:33
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
Emma

Du skrev i något inlägg att det "går att fuska" där på behandlingshemmet, (trots att du inte gör det alltså.) Men nu undrar jag hur det går till? Det verkar ju strängare än Auschwiz där vad jag fått för mig?

2013-06-24 @ 20:55:43
anonym

Vilka tycker du mest om av personalen?

2013-06-24 @ 22:40:32
Hanna

Åh gud sådan där ryggsmärtor är hemska. För mig är det enbart en sak som hjälper och det är träning och rörelse. Just det du inte får ägna dig åt. Men jag känner igen beskrivningen av smärtan och spänningarna. Hemskt är det, man blir ju så matt och less när man har ont i ryggen vad man än gör. Kolla om du kan få tens eller akupunktur om du kommer till sjukgymnast. Tycker det hjälper rätt bra.

Förstår att det är mycket som är utmanande, tog bara oboy som exempel för det vet jag att ni "utsätts för. Du kommer vänja dig och så småningom kommer du komma hem och kunna välja vad du vill äta på riktigt. Ibland din bästa godaste hemmafrukost och ibland oboy, ibland gräddtårta och ibland fettsnål fisk. Och det kommer vara för att det är det du är sugen på och inget annat. Fatta vad befriande.

Nejdå, kaktusdödare verkar det finnas tja åtminstone tre av då=) Är däremot mäkta stolt över att jag i en månad nu lyckats hålla liv i balkonblommorna och dessutom har mina ärtplantor överlevt från frö. Häftiga grejer.

2013-06-25 @ 11:28:05
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0