14 Mars

Godmorgon Fredag.
Nä, nu var jag tråkig. Idag har jag faktiskt koll på vilken dag det där, trots att jag är tröttare än igår. Tidig uppgång idag. Ska öppna på jobbet. Skönt att sluta tidigt och ha en kväll hemma i allafall. Första gången jag öppnar helt själv. Men det ska nog gå vägen. 
Har med mig frukosten till jobbet idag. Något jag ogillar såhäär mycket. Men med tanke på att jag är van vid att äta en lite senare frukost så kan jag inte påstå att aptiten är speciellt stor vid den här tiden. (Som är mitt i natta för mig). Har kommit fram till att jag är en kvällsmänniska, alla gånger. Eller nä.. en mitt-på-dagen-människa. Haha. 
 
 
Nog för att detta hade suttit fint, men idag får jag nöja mig med två goda mackor och en fruktsallad. Inte fy skam det heller. Eller borde jag äta frukostmackan som vi serverar på jobbet? En macka med "omelett". Bäst att ha med sig en back up i allafall.
Tiderna blir knasiga idag, det vet jag. Fasar alltid inför dessa tidiga dagar. Men av erfarenhet så ska man inte oroa sig. Det har jag fått bevisat för mig. Men ändå går det inte att låta bli..
 
Ha en fin dag. Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0