16 Mars

Att ibland sätta ner foten när kroppen skriker efter vila. Skadade ryggen vid några tunga lyft på jobbet och lederna värker. (Hej Margit 80 år) Japp. En ledig helg väntar tillslut.
Hur mår ni? Har ni haft en fin vecka? Tycker allt rullar på så fort nu för tiden. Snart jobbat på nya jobbet i en månad. Och om yttligare en månad försvinner jag ifrån Sverige för ett tag. När jag sedan är hemma igen så är vi inne i Maj
Vet inte hur jag mår nu för tiden. Varje kväll innan jag ska somna så ligger jag och tänker att "imorgon sätter jag igång på riktigt, fullt ut". Med matschema, sex-sju mål om dagen och rejäla portioner. Men redan på morgonen när jag vaknar så lyckas jag ändå hamna i samma rutiner som vanligt. Visst, vissa extra mål har laggts till och jag vågar mig på nya saker. Men det är fortfarande inte det som behövs. (Inte bara).
 
Orkar inte tänka så mycket just nu. Ska njuta av att vara ledig istället. Och dagen bjuder på äventyr. Har lyckats få med mig min syster till en stor marknad där dagen till viss del ska spenderas. Udda matprodukter och billiga smycken. Precis så jag vill ha det! Hoppas på att få hem lite nya, spännande ingredienser till frukostblandningen. 
 
<3
 
Nåväl, dags för god lördagsfrukost och sedan väntar lördagsbestyr. Hoppas ni får en fin dag. Puss


Kommentarer
Fanny

Tack för all inspiration! Har du instagram?

Svar: Ceciliarosell heter jag där :)
Cecilia

2013-03-16 @ 10:08:29
Amanda

Skillnaden mellan att tänka och att göra är ju faktiskt att gör man det inte, så kommer det friska livet enbart vara en dröm man inte kommer uppnå. Men, det är svårt och det vet jag - vad jag också vet är att du kommer klara det! :)

2013-03-16 @ 12:15:23

vet hur det e, men en dag kommer du våga och bara släppa på allt! <jag lovar dig på guld å gröna skogar att om du skulle släppa allt och bara ösa på i friskhetstecknet, skulle du ej märka nån skillnad förutom att må bättre.

kom dock ihåg, att vanor tar ca 2-4 veckor med positiv inställning, att vänja bort/vänja sig vid.

2013-03-16 @ 13:02:46
Viccy

Smarrigt! Kokosflakes måste jag köpa... :)

2013-03-16 @ 13:06:26
URL: http://springaren.blogg.se
Jen

Att du vågar! Ska äta schnitzel och kolla film, dock något mer sov vänligt ;) är helt alena hela natten ju!

2013-03-16 @ 21:17:04
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0