26 Mars. Lägesuppdatering.

Sol. Kvittrande fåglar. Utökad frukost (att det ens gick?) Långpromenad med M. Vårjacka. Fika på färska jordgubbar i solen. Underbar start på dagen må jag säga. 
Var en härlig dag att vara ledig på igår. Fick gjort mycket och gjorde sådant jag mådde bra av.
Fick även en fråga hur allt gått sedan den där Ågrenattacken härom veckan.
 
Sedan dess har det hänt grejer ska jag säga er. Less talk, more action. Och det är inte bara som jag säger. För utan att jag påpekar och frågar så får jag höra från de i min omgivning att de redan nu ser skillnad på mitt agerande. För det är just där skillnaden har skett. Att jag agerar. 
Det var ett stort wake up call för mig den där kvällen. Kroppen sa ifrån. Den kollappsade och orkade inte med så hektiska dagar. Energi fick den, men inte tillräckligt för att kunna hålla det tempot. 
 
Så sedan dess har jag sett till att börja utmana mer och utöka mer. Jag vilar när jag känner att jag behöver vila och laddar på med mer mat när jag magen ber om det. Jag vill ju komma framåt. 

Jag är fortfarande begränsad. Rätt mycket faktiskt. Men samtidigt så lever jag ändå till viss del det liv jag vill leva. Vänner, resor, jobb osv..Kruxet är bara orken. Så för att få fortsätta att leva det liv jag vill så krävs bara en sak – Energi. Och det får man med hjälp av guds gåva till folket. Mat
 
 
Tankspridd, men glad. Kommer inte med undanflykter längre. Jag accepterar att jag ibland gör misstag då det inte är någon lätt väg att gå. Men skillnaden är att jag nu lär av mina misstag. 
Det är konstigt hur snabbt hjärnan och huvudet har kommit framåt på kort tid. Men vikten. Ja, den förbannade vikten. Men så småninom ska väl den också skena iväg. Med lite mer tålamod och ännu mer energi så ska jag nog kunna börja se förändringar där också.
 
Ska ordna en nudelwok med lax till lunch och sedan åker jag till jobbet. Stängning även idag. Har med mig två omgångar mellis och räknar med att det tredje melliset blir en subwaymacka
 
Ha en fortsatt fin tisdag. Puss


Kommentarer
Genus

Du är så fantastiskt grym! Önskar dig framgångar varje dag, stora som små. Och en subwaymacka är ju precis det som behövs till kvällis! :-)

2013-03-26 @ 20:24:52
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0