Godmorgon?

Vet ni vad mitt liv går ut på just nu? Äta, jobba och sova. Eller nej, mest jobba. Orkar jag? Sådär. Kroppen har sagt ifrån en aning och huvudvärken är rätt påtaglig och feber har jag dragit på mig dessutom. Var hemma och somnade halv sex i morses och nu ska jag snart iväg och jobba till stängning igen. 
Tror nog att det ska lugna sig efter den här veckan, sedan ska jag nog kunna skaffa mig ett liv igen. Ett lugnare sådant. Har två heltidsjobb att utföra för tillfället. 
 
 
Söndag och veckans sista dag. Dagarna den här veckan har verkligen susat förbi. Har inte hunnit med riktigt. Går som i en liten bubbla. Har precis ätit god frukost/brunch/middag/lunch..vad det nu kallas vid den här tiden och har ordnat goda matlådor tills senare. Jesus, vad jag har vart flexibel med mattiderna de senaste dagarna. Nog för att det har blivit knasiga tider men jag har ändå sätt till att det har blivit någorlunda regelbundet och förhoppningvis tillräckligt. Trots att det är svårt så försöker jag ändå vara petig med att det blir "som vanligt", annars hade jag nog inte orkat mig igenom dessa långa dagarna. 
 
Nåväl. Hoppas ni njuter av en solig söndag. Puss


Kommentarer
Linn

TVÅ heltidsjobb? Hua!
Det låter ju inte alltför roligt. Fast å andra sidan kanske man blir extra glad när lönen kommer! haha ;)

2013-03-03 @ 13:34:45
URL: http://list.blogg.se
Sara

Låter som intensiva dagar, skönt att det ordnat sig för dig med maten. Tänk bara på att när du är igång mer så behöver kroppen massa mer energi!
Kramar

2013-03-03 @ 16:05:11
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0