Gott och blandat + lite funderingar.

Det där med variation är min starka sida. Eller?
Gott (med betoning på gott) och blandat från telefonen. Matbilder eller inte? Förut var jag beroende, verkligen beroende av att fota allt vad jag åt. Minsta lilla smula skulle gärna dokumenteras. Har lagt ner det där lite. Nog för att det ibland är lite roligt att piffa till tallriken och lägga upp lite extra fint – för att sedan knäppa av lite foton. Men ibland kan det vara nog så skönt att bara sleva upp, utan vidare efter tanke, gegga ihop och bara äta. 
 
 
Färgglatt och fint. Visst ser det rätt gott ut trots allt?
 
...samtidigt kan det vara bra att fota sin mat. Att kunna få en översikt för att sedan kunna se vart man kan göra (och borde) göra färändringar. Samtidigt som jag reflekterar på tok för mycket över maten så fokuserar jag kanske ändå på fel saker? 
Längtar efter att få komma bort. Iväg från rutiner och kunna bryta upp igen. Det går så mycket bättre när jag inte kan välja mina säkra saker. När jag är och reser så flyter jag med. Jag äter det jag blir serverad (och har ingen aning gom vad det är) och trivs rätt bra med det. Just för att jag inte har något val. Det är så skönt att slippa tänka.
 
Ibland hade jag bara velat lägga över allt ansvar på någon annan. Nog för att jag aldrig fuskar osv, men det hade ändå vart skönt att slippa fundera, planera och tänka. Kanske dags att be någon annan vara kock här hemma framöver? Be någon annan lägga upp maten. Någon med friska ögon. Ingen dum idé. 


Kommentarer
Nathalie

Vad gott det ser ut, verkligen fint!! Vilken fin blogg du har och härlig med en människa som du... :) Alla är värda att må bra <3

Kram

2013-03-23 @ 23:59:02
URL: http://www.nattstad.se/nathalieskog
Viccy

Ser supersmarrigt ut! :)

Som du säger så skulle det nog vara en god idé att någon annan lägger upp portionerna åt dig, för du äter på tok för lite. Det vet du redan :>

2013-03-24 @ 10:04:12
URL: http://springaren.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0