Hej Liv.

Sätta sig själv i första hand eller ställa upp för andra, trots att det tar emot? Har alltid haft svårt att säga nej, fast då bara till andra. Mig själv har jag aldrig haft några problem med att neka saker. Jag tycks dock ha blivit bättre på nejsägandet till andra, men det är fortfarande något jag behöver förbättra. Ge och ta, brukar man säga. Men varför bara ge när man ändå inte får något tillbaka? Känns minst sagt ovärt
 
Har föresten inget liv den här helgen. Var hemma fyra i natt. Gick upp sent, åt frukost och om en timma åker jag till jobbet igen och kör ett elvatimmars-pass till tre i natt. Hej liv! Men innan dess hinner jag med sushi med mamma på stan. Knepiga tider. Men som sagt, vad gör det om hundra år. Sushi går alltid ner, oavsett vilken tid på dygnet det är. Ska beställa fler bitar idag! Mer av det goda – mer av livet. 
 
Ingefärsburken...jag dog!

Hoppas på en lugn kväll. Annars protesterar jag och stänger igen tidigare. (Nä, kanske inte..) Önskar iallafall er en fin kväll, oavsett vad ni hittar på. Och om ni sitter hemma i soffan med en godisskål och glor melodifestivalen.. ja, släng då iväg en liten tanke till mig är ni snälla.
 
Puss


Kommentarer
captivatedminds.blogg.se

Har du testat att göra egen sushi någon gång? :)

2013-03-09 @ 14:58:13
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Hanna

Ska rösta på Yohio åt dig! ;)

2013-03-09 @ 15:40:23
URL: http://trytobehappy.blogg.se
captivatedminds.blogg.se

svar: mango? ja, det skadar ju inte att testa antar jag :3

2013-03-09 @ 15:41:54
URL: http://captivatedminds.blogg.se/

du e duktig och kämpar på.
tänk på pengarna å att de e svårt att få tag i jobb! + lättare att hitta nytt om man redan har ett.
fokusera på dig själv å ät på bra, jobba och må bra! det tar ett tag innan man vänjer sig...
minns när jag börja köra lastbil, skulle börja vakna och jobba kl 0100 på natten... skit skoj! då gick jag och sov vid 19-2000 liksom. mitt i djupsömnen, men nu e d inga problemas.
kommer jag förbi alingsås + du jobbar så ska du få fixa ihop en fet submacka till mig ;) More calories i get, my body will be more happy :P haha


kram

2013-03-09 @ 16:27:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0