Lite av varje.

Kolhydrater till varje måltid.
Nej, både fett, protein och kolhydrater till varje måltid. 
Tidigare hade jag svårt att få in allt i min kost. Var det inte fett som uteslöts så var det kolhydrater och var det inte kolhydrater så var det något annat löjligt jag lät bli. Försöker se till att inte utesluta något längre. Nog för att jag inte är exemplarisk, men jag är på god väg att bli. Landet lagom ni vet. Lite av allt, i rätt mängd. Tror allas kroppar fungerar bäst på det viset!
 
Har fortfarande en del kolhydratskällor som skrämmer mig och jag erkänner att jag ibland väljer det säkra före det osäkra. Men vem gör inte det ibland? Olika dagar, ni vet. 
Men vet ni? Det är förbannat tråkigt att inte få äta det man är sugen på. Att se något ligga framför sig – men samtidigt inte tillåta sig att äta. Kroppen blir inte nöjd på det sättet. Är du sugen på något – ät det. På så sätt lindras många behov, iallafall i mitt läge. 
 
 
Har kommit in i en potatisperiod, igen. Älskar skalet. Segt och gott. Bäst blir det om man mosar potatisen med en massa sås. Lingon fungerar det med, som idag. 
Har gett efter mina sug idag. Och på så viss har jag sluppit mattänket. 
 
Nyvaken = babbel. Japp.
 
Ska vila och sedan äta stort kvällis. Hoppar in tidigare på jobbet och är hemma vid fyra i natt. Tid att ladda på magen med andra ord. 
 
Ha en fin kväll i lugnan ro. 


Kommentarer
Hanna

Bäst jag ger mig av till närmaste snabbkök för är så oerhört sugen på en riktigt tjock hamburgare (!!)

Eller man kanske skulle göra en själv...? :D

2013-03-08 @ 21:44:40
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Elin

Kloka och inspirerande ord från en klok tjej!! Även om det går snabbt i tanken för alla, så behöver man ibland tänka efter vad man väljer! Det är allt för ofta man hör "det där är för onyttigt" och liknande.

Hoppas du får en fin dag! Kram!

2013-03-09 @ 13:26:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0